Neymar neće u Real do zime
0
Mourinho: Dovođenje novih igrača me ne zanima
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@special5 @specijal prpa, a ?
SPORT KLUB +
bice gusto... ovaj put sigurno nece biti puno golova.. jedva cekam tekmu !!! posjetite http://fening.blogger.ba/ i zaradite usput nesto novca
tipicni madridisti.....uvjek su neucutljivi pred utakmice a poslije utakmice samo kritikuju ha sudije ha glumce iz barcelone ha FIFA-u ha UEFA-u ha i cijelog svjeta samo nikako da priznaju da su slabici :)))))))
fromsport.com brate imas flatrate pa bujrum gledaj...
Drustvo da li ce i ko prenositi veceras spektakl, ili smo mi jedina drzava koja ce biti bez tv prenosa Pozdrav
nazalost braco iz hale istina je bolna, veliki strucnjak na klupi naseg voljenog kluba pocinje shvatati da nema svrhe dovoditi nove igrace jer nama vise niko ne moze pomoci... oni smrdljivi katalonci su bolji od nas kako god okrenes, zato braco smisljajte ko ce nam sad biti kriv, a ja cu se do tad dirkati po cuni gledajuci svog zalizanog ljepotana ronalda kako trckara po terenu!
ispravka: bez jednog da ;) Hala Madrid !
lik je lijepo rekao da 2012 dolaze rezultati znaci sad je vrijeme da mourinho da dokaze da je on THE SPECIAL ONE ! HALA MADRID ! ima da veceras z.g.u.zimo ki.t.alonce !
Ja vjeruem u ovog covjeka :) Jose care , samo naprijed povali te majmuncice Hobitsko separatisticke ... !
Frkljun is in da house
Gdje je Frkljun ?
čujem da je ovaj čovjek rado viđen gost u ćevabdžinici specijal. vazda naručuje peticu.
Jose Poušinho ispushio 5 komada