Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze se GOSPODIN Jose Mourinho
pa u pravu je covjek sve je rekao kako jeste, zasto oni ne bi razgovarali s njegovim pomocnikom, budalastine...
Odrasti...nauci pravila pa nekom drugom isto porucuj...utakmice sa prevenstva se prenose na kup u spaniji...;) toliko o tvom poznavanju... p.s. Special one apsolutno u pravu...
e moj dbl...... ne znas osnovu fudbala i ti nesto prica........ kakve veze ima primera sa kupom spanije ........ messi i da je dobio zuti karton, tovnema veze sa kupom imbecilu..... nauci osnovna pravila pa se javi ;)
UPRAVU!
a sto mene treba ovo da zanima ? boli me ku*ac za njega i to sto je on zaratio s novinarima
u utakmici koja odlucuje prvaka ovaj šljam se brani kuci ko mis protiv dirktnog rivala...izvikani cigo
@ hhh Tvoj komentar je glup jer ocito nisi gledao tekmu. Real je na kraju utakmice sve bacio na napad. U tri situacije su mogli da fasuju i gol.
Glupsone lopta nije bila u terenu kada je nabio lessi. Pogledaj koji put ponovljeni snimak.
Pametan, što da pusti s.toku novinarsku da ga handri.....vjerovatno pogledao koji Dodin clip na ytube :D Meni je najjače ono kad mrtav-hladan pita novinara \"šta ti misliš\" :D http://www.youtube.com/watch?v=AK4gP6gVTFw
\"\"Uvertira u ovaj \'\'el clasico\'\' dogodila se dan uoči dvoboja\"\" HAHAHA, jok eto uvertira je bila prosle godine u ovo vrijeme,,, osim ako pod \"el clasicom\" ne mislite na rat Mourinha sa madridskim novinarima... nejse, Mourinho je upravu ovdje, apsolutno... nadam se da ovim samo ne pokazuje kompleks od Barce, jer kompleks je cudna stvar
n.a.j.e.b.e.m vam se mame
pa lopta je bila u terenu kad je Messi nabio loptu. ja ne vidim tu nista sporno. dok je lopta u terenu igras s njom moze raditi sta god pozeli. ti isto kao da nikad nisi vidio kako neko izbije loptu u tribine s aut linije.
OVAJ KLOVN NIJE NI DO KOLJENA NASEM MIRZI. MIRZA, HVALA TI U IME HORDI NA SVEMU STO RADIS ZA NASE SARAJEVO
A sta vam je \"preseica\"???? Nepismena s.t.o.k.o., pored bosanskog izmisljaju nekakve rijeci.....
hahaha lessi
aham, znaci necete pisati sta je Lessi uradio, kako je pogodio loptom navijace real madrida.. kako je sudija ostetio real i kako Lessiju nije dao zuti karton, jer bi tako bio suspendovan za cup :) to necete napisati.. toliko o ovom portalu ! SMEĆE!