Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaaaaaaaa čast Mourinho, preuzeo čovjek rizik u drugom poluvremenu, izvršio trostruku izmjenu, i došao do izvanrednog preokreta. To je takoreći pravi trener!
nigdje ne pise koji je rezultat ?! cccc ja clanka i govana
kako najbrže zaraditi : http://www.youtube.com/watch?v=lfst2vbwOh4&context=C315242eADOEgsToPDskKQLaZsDIogwZtRKLZTTT5X
sponzor mu kladionica :D
Ne bih se cudio i da su izgubili sinoc...vidi se sponzor na ledjima..BWIN
mislim da barca nema sta dokazivati da je najbolja protiv reala,jer smo to prevazisli. i kada bi izgubili u kupu bilo bi mi svejedno dosta mi je tih utakmica uvjek vidim jednog pobjednika na kraju,cak toliko nastimavaju izvlacenja da su ih ponovno spojili u cetvtrfinalu kupa ,samo da se ne sastanu u finalu, a pobjednik se zna.
http://www.facebook.com/pages/HALA-Madrid-PARA-Siempre/327779757243193 - POSJETI I LAJKUJ!
Čuj branili se???? Eto Murinjo nikad nije igrao bunker u životu i na kontru davao golove???
autor ovog teksta nema 3 ciste...mogao si bar spomenut rezultat koji je bio u prvom poluvremenu a koji na kraju idiote!!
Iako sam navijač Barcelone, volio bih da Real prodje dalje pa da se susretnemo u četvrtfinalu. Na taj način smatram da će navijačima Real-a konačno biti dokazano(nacrtano!) ko je bolji, ko je najbolji!
Kakav Di Maria , da nije stavio Benzemu nebi pobjedili ;)
U prvoj utakmici, pogotovo kod kuce kad igras, vazno je ne primit gol murinjo. Nemoj navodit vodu na svoj mlin.
ZAMJENI IH PROTIV BARCA REAL 1-BARCA 3
SINOCNJE PRVO POLUVRIJEME JE POKAZALO KOLIKO IM ZNACI DI MARIA, ODNOSNO NJEGOV IZOSTANAK DODUSE NIJE GA BILO NI U DRUGOM (UOPSTE NIJE BIO NA SPISKU) AL RAZLIKA JE OCIGLEDNA
dje si sta ima