Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ekskluzivna vijest....Murinjo preuzima Slobodu iz Tuzle, nakon raskida ugovora sa Perezom i loših rezultata u Madridu odlucili su ga otpustiti, svoj smiraj nalazi u BiH. Vrijednost transfera nepoznata, zna se jedino da ce za topli obrok po odrađenom danu inkasirati vrtoglavih 8km+burek i jogurt. Madrid u zalosti! AKO JE OVO ISTINA ISTINA JE I OVO STO JE NAPISANO!
Mou dodji u Dzerzelez..u bonovima cemo te placat.imat ces u merkatoru dzabe jest
Eto sta je nogomet, znaci ako MOU pre vremena dodje i kaze dve carobne reci ETO ODO laganini 11,5MEur ima SVASTA
Ostaje u Realu. Moraju novine prodati pa izmišljaju priče kao i obično.Postalo je dosadno čitati..
odali cmarinoh povijena repa iz reala, da vidimo bilans, u tri sezone dvije titule kup i titula, ove sezoen nema sanse da mogu postati prvaci, dakle cmarinho je epic fail, A guardiola je u 4 sezone osvojio 13 trofeja od toga dvije lige prvaka i onda otisao. Cmarinho je luzer i nek povede svoje portugalske mesare sa sobom
Borac je za tebe ko stvoren :))
Dodji ti u Zelju, istina imao bi tezak posao naslijediti i ponoviti Amarove rezultate ali vrjedilo bi pokusati
Sirotinja ljude svađa :D
Hoce li veliki Manchini povesti sa sobom Dzeku u Real?
ako osvoji LP- otic ce sam. ako je ne osvoji- otjerat ce ga
Postavlja se pitanje koji to vise trener odgovara Realu. Smjenjivali su trenere i nakon osvajanja LP,smjenili Del Bosqa,pa niko im ne valja. Zato neka ih g.u.z.i Mourinho i hapa pare,od truhle ekipe je osvojio prvenstvo,a u LP uvijek ulazi u polufinala. Vidjecemo iduce godine dokle ce Real dogurati.
se u eurima, pi govana