Maradona
0

"Mourinho će s Realom osvojiti Ligu prvaka"

Totalsport
Diego Maradona (Foto: AP)
Diego Maradona (Foto: AP)
Proslavljeni argentinski nogometaš i bivši izbornik ''gauča'' Diego Maradona posjetio je momčad Real Madrida u njihovom trening-kampu...
  • Jose Mourinho će Realu donijeti naslov prvaka Europe. Vodstvo kluba mora mu samo dati vremena, kako bi igrači mogli shvatiti što od njih traži na terenu. To se dogodilo u Interu, pa je Mourinho milanskom klubu donio titulu europskog prvaka nakon više od 50 godina čekanja. Ukoliko će u Realu biti dovoljno strpljivi s Mourinhom, uvjeren sam da će im on u kratkom roku donijeti ligu prvaka – izjavio je Maradona.

Mourinho je s Portom osvojio Ligu prvaka 2004.. godine. Isto mu nije pošlo za rukom u londonskom Chelseaju, iako je s klubom sa Stamford bridgea osvojio dva uzastopna naslova prvaka Engleske, 2005. i 2006. godine. Prošle sezone je karizmatični portugalski 47-godišnji trener u Interu osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, prvenstvo i Kup Italije, a nakon toga je prešao u Real.

  • Mourinhove trenerske metode su senzacionalne. On dopušta igračima da uživaju u igri na terenu, ali kada treba koristiti željeznu šaku, učinit će i to. Kada treba dovesti u red momčad na terenu, Mourinho to zna bolje uraditi od bilo kojeg drugog trenera – dodao je ''mali zeleni''.