Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kukate kako su derbi i nasa liga dosadni...ovi imaju astronomske plate pa nista...s obzirom na odnos plata cini se da ovi nasi ipak bolje rade svoj posao
Prosjecni Spanski timovi su Barcelona za ove izvikane Engleske prevare. Placaju panjeve po 40-50 mil eura, a kvalitet tih igraca je neka srednja evropska zalost.
@keylot Engleska liga je najjaca samo za nekog ko o nogometu veze nema i ko ne gleda nista drugo. Obicno su najbolje ekipe iz "NBA" lige kante za napucavanje najboljim Spanjolskim timovima u Euro takmicenjima, valjda sto im je mrsko igrati protiv tih slabih ekipa kao sto su Barca, Real i Atletico.
. BORIS DEZULOVIC OTVORENO O HRVATSKIM SPORTISTIMA VI STE OBICNI PIZDUNI.... http://tinyurl.com/zh9xapc . BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s .
Taman pomislis ne moze gore i dosadnije od van Gaala, a onda Jose pokaze da moze!
Mou laze sam sebe. Prohujalo je i njegovo.
utakmica je bila jaka pravo.. samo za mun je trebo jedan vezni malo bolji koji bi zlatanu slao lopte falila je sredina citavu utakmicu
@Nederland1989 tačno, e moj Pogba...
nemaju je nikako Pogba promašaj kolke pare dadoše
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mou kada nije gledao tekmu. Zlatan ti veze nema, prije će Blind dati gol. De Gea vas je spasio, ono su maestralne dvije odbrane.
Haj ti kite lovi jer ocigledno ti pojma o fudbalu nemas. Tebi ako zlatan nema pojma, bolje ti je da sutis nego da izvaljujes nebuloze.
@pbv Ja kada sam Zlatana uživo gledao, ti se nisi ni rodio. Balo balavi. Zlatan je imao pojma, sada više nema. Stiglo ga vrijeme, tempo igre je prejak za njegove godine. A to što te nick asocira na kitu, dovoljno o tebi govori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)