Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je arsenal na kraju i ovo iščupao , s obzirom da su bili daleko zaglibili sa sanchezom kojeg nisu htjeli prodati prije pa je prijetilo da ode i besplatno to što su dobili igrača kakav je Miki je odlicno ispalo
Svako svog konja hvali...
Cuj Alexis jedan od najboljih na svijetu pa o kojem svijetu on govori ?
eto Löw, Mourinho, Guardiola, Sir Alex i svi drugi koji su ga vrstili medju najboljima nemaju pojma, glavno da ti znas ko je medju najboljima.
Kaze Mourinho da ima mlad napad, a igraju mu Alexis ( 29 ), Zlatan i Lukaku ( 26 )
Ibrahimovic ne broji godine,godine broje Ibrahimovica hahahah
Pa realno zlatne godine. Sta da mu igraju golobrada djeca, 97,98 godiste? Vidjeli ste kako Mbappe sinoc nastrada. Nema fudbaleru dobra prije 25 godine. Do tada pomijaj se po Erdevisie i Jupilier ligi, (razvojnim ligama)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)