Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje gluposti pišu ovi novinari, čovjek ima još dvije godine ugovora a oni mu već našli zamjenu.
skonto Mo da mu pored velike Barse u Španiji hajra nema
U Engleskoj je skoro svaka utakmica vrh, a u Španiji dva derbija, a ostalo dosadnooo. Murinjo sam kaže: \"U Engleskoj je strast...\"
nije tacno prenesena ova informacija. kako javlja goal.com prvo su ovi iz reala zvali papeta pa kad je on rekao kako ga real ne interesuje onda su pronasli zamjenu u liku ovog joachima.
special LAV
Ma ide Special Five i prije, još jedna blamaža protiv Barce i još jedan izgubljen trofej ode on u p.m. Mislim da će sledeća 2012 biti kobna za nj. P.S. Znam da će se navijači Real-a sad zakofrčiti ali ja nastojim samo da budem REALan. Pozdrav svima.
SVEJEDNO MENI KAO NAVIJAČU REALA NIJE LOŠ IZBOR ZA NASLJEDNIKA ČAK ŠTA VIŠE,MADA MISLIM DA ĆE DEL BOSQUE TU BITI NAKON REPREZENTACIJE...
predao se , a ostace tu do jula 2014 ? citaj malo nindza i baci pogled na tabelu :)
Šta če Mo predao se , vidi ne može velikoj Barsi ništa
on je najbolji trener, ako igraci ne daju 100%, on ih lijepo s guza.. I vidis kako trce.
Ovaj sto jede svoju slinu i jest za hale. http://www.youtube.com/watch?v=TOOKdKdESpk
Nek ih Pape vodi, taman u Realu ima bekove
SAFETE ODLAZI SAFETE ODLAZI SAFETE ODLAZI SAFETE ODLAZI SAFETE ODLAZI SAFETE ODLAZI
2015