Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam šta su Bošnjaci očekivali od Sliškovića, da bude "Bosanac i Hercegovac", a ne Hrvat? Bošnjaci su kao mala djeca koja se dure i plaču kad nije sve po njihovom.
@Anti-SDA Pa ako je trener Zrinjskog, sasvim normalno je da kaže da Zrinjski voli malo više. Bezveze bi bilo da kaže da više voli Velež, to bi bilo neprofesionalno i djetinjasto.
Ovo nije poruka rodjenih, nego nekolicine balavaca!!!
baka, haj sad sve ovo reci na engleskom.
jado ustasa nacista i on vodio rep BiH pa vidi se da ju je sistemski unistavaoa barbarez na stopera,nekog mrljavog hrgovica zvao ma bjez
Ti si bio i ostao USTASA to ti priznaj ostalo vise nije bitno , mater bi ti svoju prodao za pare .
Otiso bi ti u pm da nije bilo Veleza i hranarine.. Sto te Hajduk nije odma uzeo i izbrusio u fudbalera?
usro si i sefa i stanicu. sto svi letite davat izjave u medije, bolje je malo sutit
hranarinu!??!?!
jos jedna stvar o kojoj bi se trebali sikirat..pih
Slišković jes ljakse, al je u pravu po ovom pitanju.. Velez je trebao da ispadne iz Federalne ove godine...o tome treba da razbijate glavu, a ne o Sliskovicu i koga on vise simpa. Dje Vaha, njega zovite i psujte?!
Sto Vaha?
Vuk dlaku mjenja,ali cud nikad.Pa ko je Bake libo me taki hoces tako izvoli.Dovidjenja prijatno
Gotivim i ja Velez....ali sta sad, jeli treba natjerati nekoga da ga voli. Da je bio los igrac mogao je igrati i u Barsi a ne u Velezu, i nebi se za njega znalo..Nikoga netreba tjerat na laznu ljubav i postovanje...
Bošnjaci su opterećeni kompleksima, pa te svoje komplekse i frustracije projektuju na sve one koji im ne povlađuju i koji se ne povinuju njihovim suludim idejama.
Ovo više nije nacionalizam, ovo je čista ljubomora! Što je Blaž Slišković kriv što je prešao u drugi klub! Prije svega Velež je Bošnjački klub....nije ovo više Jugoslavija da se živi od prošlosti....živite u sadašnjosti!
Nije ni paradajz...
Meni je isto Vitez draži od Čelika. Neću biti uz one koji pjevaju Allahu Ekber, nose turske,islamske, ratne armije bih zastave.