Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...brate nema veze sto je drugi tim rostocka ako je on vidio iole njemacku skolu fudbala vjeruj mi da je bolji od 75 % igraca nase lige njegovih godina ako ne i starijih...stoga sto da ne na klupu s pocetka pa cemo vidjeti kasnije sta kako..
Papci momak je igro redovno u 4 ligi njemacke ,znaci to je bolje nego da je sjedio na klupi u Bajernu,i ako je sazrio u kvalitetnog igraca Jovic ce ga ostaviti i ako je skaut reko da valja znaci da ima nesto.Momak je redovno igro a to je najvaznije za igraca,Modric je u njegovim godinama igro u Zrinjskom pa je sad u Realu .Ova uprava je za 10 svaka cast Dino udaras polako temelje za velike stvari
NIJE ON NIKADA NI BIO NA GRBAVICI . RAZLOG JE JEDNOSTAVAN : LANAC MU JE ISUVISE KRATAK .
Ova pozadina nije nista losija od rugobe od stadiona na kojem igraju tvoji mali strumfovi
Gledaliste u pozadini slike pokazuje da je igrao u nekoj jakoj ligi. Nema sta, svi mozemo biti ljubomorni na torpedovce kad dovede ovakve \"vrhunske\" igrace.
Ja sam cuo da ce se zvati Brajlovic Arena, cirkusa od kluba ako se moze i nazvati klub
Fikici su iz Hambarina.
U Nemacku me zvali mini moris,prokuham posle prvog sprinta!
Pa vidi se gdje je igro po pozadinskom pejzazu, haha oca mi ovo je negdje u avliji kod Morisovog amidze, a eno mu stare u publici tapše, a onaj lijevo mu je babo Šerif on radi ko armirač na obliznjem bauštelu hahaha, navijači su im extra, JA POJAČANJA JADNA LI VAM TRUHLA VIŠNJA.
Pusti ti odine te fore.Tako smo i mi mislili za Huseinovica pa nam Iheba cijelu odbranu na derbiju i zamalo da nam naseg amara ne strefi šlogi.Nije zgoreg rec da je Amar jutros predo papire za obovu Grbavice.Uskoro ce ona boti najmodernije zdanje u regiji,a po najnovijim vijestima zvat ce se Sony Arena posto je se ta kompanija ozbiljno ukljucila u projekat.
Jel se ovo zeljo raspada?
Ovo još niste vidjeli. Zavirite na minutu na moj blog. Igram niz do trećeg dobitnog listića. Prvi listić krenem sa 1050 kn. Ukoliko je dobitan, cijeli dobitak ulažem na drugi listić. Ako je i drugi dobitan opet cijeli dobitak ulažem na treći listić i ako je dobitan stajem i uzimam novac sa strane. Ako je nakon trećeg listića dobitak npr 5650 kn (minus početni ulog 1050), znači da sam zaradio 4600 nakon jednog niza od tri listića. I tako sljedeći dan krećemo u novi niz od prvog listića sa 1050 kn. Padnemo li recimo na drugom listiću, sljedeći dan se opet vraćamo na početni ulog. Zaradio sam do sada blizu 50 000 u samo pola godine. Preuzmite i 22 besplatna sistema koja vam nudim. Samo provjerite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Kako ova uprava radi, ne bi me čudilo da se uskoro počnemo pojačavati sa igračima iz liga petice... Aferim! :)
BRACO PO BOJI KAKVA SU NAM OVO POJACANJA KO DA SMO IH S ABDESTA POKUPILI !!??? PROPALI IGRAC 5. NJEMACKA LIGA DA ZAUZIMA MJESTO NASOJ DJECI ZBOG IRFANOVIH I SELIMOVICEVIH TALOVA!? ONDA SE CUDIMO STO NAM NA UTAKMICE DOLAZI 250-300 NAJVJERNIJIH BUDALA A ARMIJA NAVIJACA BOJKOTUJE MAFIJASKU UPRAVU. PROBUDIMO SE I SPASIMO NASU SVETINJU PRIJE NEGO BUDE KASNO.
@bolo ODIN je izgleda otisao traziti pecat jer su mu Dino i Irfan kod mame ili je sa svojom bracom po boji (strumfovima) zauzet trazenjem rijesenja na ostavku Zuje, uglavnom ODIN nije kod kuce, jer mu mama ima goste :-)
Odin je zakljucan u špajz posto su mi dosli gosti iz uprave Sarajeva.Kad oni odu za par sati on ce se javit.
SKRETNIČARI mutavi. svaka njemački tim iz nižih liga njemačke bi razbucali naše timove. pa vi kada ste imali pripreme koje vam je sredio demir hotić, doživjeli debakl od kluba WORMATIA WORMS sa 4-0. inače wormatia nastupa u regionalliga Sudwest, to je žlj liga nešto ko kod nas gdje nastupaju vrbanjuše i slični klubovi. uglavnom, STUPID MANIACS!