Legendarni predsjednik
6

Moratti: Messi u Interu? To nije samo "zabranjeni san"

F. Z.
Massimo Moratti (Foto: EPA-EFE)
Massimo Moratti (Foto: EPA-EFE)
Legendarni bivši predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti rekao je kako dolazak Lionela Messija u redove kluba sa San Sira nije samo "zabranjeni san".

Messi ima ugovor s Barcelonom do 2021. godine, a mediji navode kako njegova budućnost u Barceloni nije sigurna zbog sve većih sukoba sa članovima Uprave kluba.

Nogometaša Barcelone ranije su dovodili u vezu s Interom, a Moratti je u razgovoru za Radio RAI rekao kako dolazak Argentinca u klub iz Milana nije nemoguć cilj.

"Mislim da to uopće nije zabranjeni san. Možda to nije bio ni prije ove velike nesreće. Messijev ugovor uskoro ističe i sigurno je da će ga Inter pokušati dovesti. Ne znam da li ova situacija u vezi s koronavirusom nešto mijenja, ali mislim da će se čudne stvari dogoditi krajem godine", rekao je Moratti, javio je španski AS.

Bivši predsjednik Intera vjeruje kako bi u drugom pravcu mogao nogometaš Intera Lautaro Martinez.

"On je veoma dobar igrač i vodi računa o svojoj karijeri. Ali, kao što sam rekao ranije, moramo vidjeti da li je on dio operacije u kojoj bi u Inter došao veći nogometaš poput Messija", poručio je Moratti.