Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad čitam ove konetare i veoma često se pitam, zašto je kod nas sve nabijeno nekom negativnom energijom. Zašto sve kritikujemo u startu, Ja sam navijač sarajeva od kad znam za sebe, ali ne mrzim ni Želju, čak šta više, bilo mi ihje žao i istinski sam želio da se kao klub uzdignu kada su bili u situaciji u kakvoj je sada Sarajevo. Pa samo jaki i Sarajevi i Željo nam mogu pružiti bar dva puta godišnje ugođaj dobre utakmice što je svrha sporta i nas ljubitelja. Šta bi gledali u Sarajevu da Željo padne nisko ili obrnuto Sarajevo. Mislim da je Željo sada organizacijski stabilan i ja im čestitam na tome, a nadam se da će i Sarajevo sa sposobnim ljudima to uskoro postati. Ako država, kanton, grad... nemaju sluha za vrhunski sport, dajmo bar mi ljubitelji, navijači svoju podršku jerje ona tim mladićima i rukovodstvima klubova jako potrebna. Oni rade za nas i naše zadovoljstvo spoortskim uspjesima.
Nisam optimista, nekako mi je mek previse ovaj Rizvanović, ali vidjet cemo......SARAJEVO.............SAMO.......SARAJEVO.
F.K Sarajevo je vještačka tvorevina baš kao i republika Srpska fuj to ;-(((((
Nekadašnji igrač FK Torpeda, Marciano, ponovo u dresu plavo bijelih sa Pecare!
the pieman@ Svojoj mami i sestri popravljaj odnose klocovski kockasti sandžački kockonja i djeci ako ih imaš. Truni u svojoj ljubomori jer nam vi uopće ne trebate. Takvi kao ti kriju se iza tastatutre i huškaju likove poput jadnog Vedrana da gube glave širom BiH.
POSLIJE ONOG MAJMUNA SVAKI NOVI PREDSJEDNIK KLUBA MORA BITI NORMALAN
prvo što mi smeta čuj popravljati odnose! pa onaj ko ih je kvario treba da se potrudi kako bi ih popravio! e jesmo mi uhljupi, hajd da osim ili žujo kažu da im je prioritet popraviti odnose sa fcs,...malo sutra! drugo što mi smeta čuj nije za radikalna rješenja! pa sa bagrom lopovskomo nema drugih rješenja osim onih radikalnih!
Ljudi i o ovog Amir-a znaci nista , hoce da pregovaramo sa lopovima i uhljupima koji su zavalili klub u dugove za svoje interese. Sa lopovima i sitnim dusama NEMA PREGOVORA !!!!!!! A sto se tice odnosa sa komsijama mogu da se poprave odnosi samo onda kada nas se prestanu bojati na tribinama tj naseg broja i navijanja. Pola sjevera i osnovni ljudski uslovi na grbavici pa cemo nastaviti popravljati odnose, SVE DO TADA, ZABORAVITE !!!!!!!!!!
\"popravljati odnose\" sa smetljarima je smiješno, fol prebacili krivicu na nas... pa dragi amire, da možda ne treba da odemo u njegov kafich i izlgadimo odnose...PIŠAJ IH MAMA MU JE ....., TATA..... MOJ GRAD, MOJ KLUB
Ima li zime pitice???? Prvo morate da kleknete i da nam se izvinete.Ako budete dobri, dacemo vam \"O\" sljedeci put!!!
Iskreno se nadam da ova izjava ovog covjeka diplomatska i da sve receno treba da samo mu da prostora.Ono sto ocekujem je da pocisti sto je ocigledno da treba pocistiit ,i to onako polako ,a onda krenuti naprijed.
Nije tačno mi imamo odnose sa Željezničarom. Vazda ga goozimo i na terenu i na tribinama.
volim partizan! napred partizan! GROBARI JUG PAOK PARTIZAN ORTHODOX BROTHERS
PA STA STE MISLILI DA CE NAJSLAVNIJI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI SAMO TAKO PROPASTI?????PA STVARNO PA ZAISTA BORDO BOJA JE VJECNA I OSTAJE TAKVA
Čestitam, i želim puno uspjeha u budućnosti !!!
zeljA :)
autor teksta je zaboravio ubaciti i recenicu predsjednika f.k sarajevo da pored uspostave dobrih odnosa sa zeljom,moraju takodje sljediti svijetli primjer tima sa grbavice i ici njihovim stopama koje su rezutirale jako dobrim ucinkom prosle godine kao i kompletne pozitivne situacije u tom klubu....!!