Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aldine, nemam kad, perem veš....... Neću se udati za tebe!
ohoho hvala berlusconi odlican veznjak grande motolivo jos jedno dva tri ovakva i bicemo glavni FORZA AC MILAN
Montolivo dobar, Traore nista posebno.
za mene je samo jedna liga liga na svijetu a to je engleska, sta da ode u italiju da mu žabari noge slomiju kao svakom napadacu do sad? a šeik uopste nije glup ulaze u klub i igrace mislim covjek se zeza uziva u zivotu, cilj mu je da ima najbolji klub na svijetu i on radi na tome, u citiy-u jes jaka konkurencija ali edin je pokazo ko je i sta je u tom city-u, rooney bi se ubio da mozei sjediti na klupi u city-u, i sta ce u unitedu? da gledao kako city osvaja trofeje i da ima manju lovu?
A ko kaze da nebi osvajao trofeje u drugom klubu? Covjek sa Wolfsburgom osvoji njemacku ligu i bude najbolji strijelac,a sto to? jer je imao minutazu,a ovdje je nema,j.e.b.o sve te pare sto dobija od glupog seika,on je u najboljim godinama zivota i bilo bi mi drago da predje u drugi klup,mozda United never knows
http://www.mcfc.co.uk/Carousel?id=d7f64711-7005-42c8-9c9b-e77a7099e63f&play=1 evo ti pogledaj edinovo lice kako je sretan u tom klubu:)) pa ne podrzavam ni ja mancinija ali edin igra u prvaku engleske, a od neki dan njegovo ime ce vječno da zvuči u engleskoj, a da predje u dr. klub sta igroa bi a ne bi osvajo trofeje, ovako igra u jednmo od najbogatijih klubova sad na svijetu pred njima su trofeji, a i mislim da ce dobiti vecu sansu jer je najbolji napdac u citiyu to govori i njegov prosjek..
neka samo polako,sabur sto kazu,te starkelje imaju isti broj bodova kao i bogatuni koji su potpuno brojniji na svim pozicijama i skupljiji od tih \"starkelja\" BRUKA I SRAMOTA,kako te nije stid navijat za city i podrzavat covjeka koji ce upropastit Edina....
šta ima nema team work pa 6 komada na sred old trafforda primate:))) nego sreca sto je sudija svirao kraj Džeko bi vam uvalio jos par komada
ja sam čuo da ove sezone man united prelazu u škotsku ligu da i oni osvoje neki trofje:)))
ma j.e.b.o sva pojacanja sto city dovede kad tu nea sto bi rekli \"team work\" i taktike,u cityu je j.e.b.o lud zbunjenog....
hehehe hehe šta će bola potopiti oni mogu sad da igraju u nekoj ligi retarda sa onim starkeljama u timu:)))
vidim da si konacno poceo da vjezbas pravopis mojim zaslugama,neznam sta da ti kazem al dobar si ucenik,trebaju Kagawu i Gaitana iz Benfice ljude koji ce potopit city iduce sezone,pazi sta sam ti reko ;)
ovaj put nakon što city doevde pojačanja na old traffordu nećete primiti 6 komada nego 15 komada:))))
@ba - vidim jos se nisi oporavio od gubitka trofeja uniteda:)) jel united koga doveo ?:))) ma sta i dovoditi kad im nema koristi nikakve pored city-a:)))
@patriot hahahahahha najveci glupan na ovom portalu
zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju.. zasto dzaba pisete o talijanskim zabarsko-stimaljskim mafijasima kad i termine rekreacije stimaju..