Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Letis ko fisek Ranieri...
Klubovi imaju kao npr Monaco budzet od 120 miliona za jednu sezonu i nmg trofej osvojiti. Zasto? Zato sto treneri ( da ih tako nazovemo ) iskesiraju sav taj silni novac za dva tri igraca, a za taj novac da su znali mogli su da naprave ekipu koja bi napravila puno bolji uspjeh od sadasnje. Atl. Madrid realno ima puno puno slabije igrace od Reala i Barce ,ako gledamo pojedinacno igrace,ali oni imaju srce,imaju zelju,imaju motiv i svi su spremni da ginu za Simeonea i svi su jednaki i Real i Barca im sad gledaju u ledja.
Slazem se sa ovim, ovo je vrlo slab trener, upamtio sam ga po otkazima.
Ako ste se pitali ima li na svijetu gori trener od Safeta ,evo vam odgovor gore ,ovaj strucnjak na slici.
ima i mancini, ne seri :P...Sajo dok je bio dobar hvalili ste ga, sad fol nevalja, gdje si bio kad su kvalifikacije bile, sto nisi sta pricao?