Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je Chuck Norris uspio kupiti Edina Dzeku...
To Dzeko. @ccc, papane jedan vidi malo sta sve Dzeko radi za nasu djecu. Sta ti radis. Jesi marke odvojio ikad sebicni stvore?
E hvala Bogu pa se i vi sjetili nesto o nasem dijamantu,nikad ni jednog clanka o njemu
jel dzeko kakio danas ??
Ali, morao sam i ja razmisliti o svemu, a to katkad traje. haha.. naravno da traje... kad kloc razmislja to mora da traje :-)
ma mozete obojica samo mi dodjite, a kontaktirajte me preko faca, pusa cekam vas
i ja bi umocio?! irena mogu li i ja samo malo?
stoka sitnog i krupnog zuba, u zavisnosti od godista!
irena daj meni osevapices se samo da malo umocim???
Dzeko je, cuj, poceo i da razmislja...woooow...i to \'\'katkad traje\'\'...coool, scooooore! Krasan je on dijamant - onaj koji u reprezentaciji nije dao niti jedan go, onda kad se to od njega ocekivalo s obzirom koliko se o njemu pisalo kao nekom vrsnom igracu. Ma hajde, mnogo mi je dobar - tamo kao daje golove, a ovdje nije u stanju nijednom pogoditi mrezu. I to u susretu sa drugim reprezentacijama. On je prosjecan klupski igrac koji se nekim cudom nasao u Wolfsburgu i zato svaki dan o njemu citamo. Ne dam vise ni treptaja na tekstove o njemu, seljaci ce razumjeti kada kazem: goni tamo!
ne rise edine !!!
zasto nije dao jos 5 hiljada kad je takav dobrotvorac, zelim mu sve najbolje i nezavidim mu ni milimetra al da nije kaznjen sa tih 5000 nebi ni njih dao tako da su te pare fakticki donarali ljudi iz uprave kluba al dzeko je samo odlucio gdje..
Edin je jedno fino gradsko dijete. Nije morao davati ovaj novac, nije bio obavezan niti je to ko od njega tražio. A vi što ga kritikujete, budite iskreni pa priznajte kada ste se zadnji put sjetili, sami od sebe, mimo ramazana i sadake i zekata, nešto dati sirotinji i djeci. Proklet smo mi narod, od svog jada nećemo nikada nekome odati priznanje za nešto, nego uvijek tražimo mahanu i način da nekoga oblatimo. Zato i jesmo u ovom jedu i čemeru, plavimo i gorimo i atujemo i nikada tobe nećemo doći. Sine, Edine, samo vozi naprijed i ne gledaj šta ti ko govori.
sta radi za nasu djecu??? hoda po emisiji ispuni mi zelju i reklamira se sa djecom j.eb.oo. t.e on, ja sam se osvrnuo na njegovu izjavu, prvo procitaj text pa komentarisi, ne kazem da ne daje al skrto daje...
Ja bih rekla da ste vi prostaci i da ne pisete lijepo o nasem dijamantu.I ja bih dala koliko bih mogla.
mamlaze jedan ne kiontas poentu, vidisli kad se kloc sjetio da donira pare, p.s. mamlaze jedan
Mnogo radi za djecu kao ambasador UNICEFA, ponasa se kao krme, a djeci tupi o disciplini. Da mu hoce reci babo: sine edine mamlaze jedan!!!!