Mario Balotelli
0
"Moja sezona je bila sr..."
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li ste znali da sam jednom ...s...r...a...o... u zemaljskom muzeju dok je kustosica držala predavanje?
Dzekin najbolji jaran
reko da vidim imal ovaj clanak komentara, kad ima 13, pa kontam kako sve komentarisete, sta imate sve da pisete i na sranje od tekstova...
Ovaj lik je inteligentan kao bakterija i 5 godina mladi od Dzeke ali opet je vise realistican oko kakvu sezonu je imo, a ne kao Dzeko koji se foliro onim jednim golom i misli da je stvarno dokazo nesto sa onim. I to Balotelli je sve u svemu imo bolju sezonu u Cityu. Volio bih da ovo nije istina, ali na zalost jeste.
kad ides redovno na kvarcanje
ovo sad kao pristojno ako se napise \"sr...\" umjesto \"sranje\"? lazni moral me doduse ne iznenadjuje uopste na sa-x
Hajd sad u novoj sezoni,uozbilji se,pa pokaži sve što znaš!Haj majke ti one,budi dasa,molim.
Zahvali Manciniju sto te tolerishe. Dzeko mora dosta raditi da bi razbio ovaj \"honey duo\", i zaigra bez straha od zamjene ili da ce biti na klupi.
\"Moja sezona je bila sr..., smijem li to tako reći? Nije moja sezona baš bila dobra, pa sam danas više igrao za ekipu\" a inace igra za sebe kao i svaki igrac city-a
pa normalno kad ser.es samo....
Sta tek ja trebam reci? Sezona je bila proljev? enterokolitis?
tako se to kaze brate, a ne slijedece sezone ovo ono...
Logicno :)
ahhaahahhaahha