Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da ne zaboravim, ponesi jedan ček sa sobom da poguraš komšinice u slučaju ako im se Džeko nigdje ne proda ovog ljeta.
Nadam se da ce pitari (nase komsije) na pravi nacin proslaviti dugo ocekivanu titulu,zasluzeno su je osvojili,cestitam vam,sad pokazite kako grad Sarajevo slavi svoj klub PONOSAN NA ZELJEZNICAR,VOLIM TE ZELJO
Svaka cast komsija, hvala na cestitkama!
kikser gospodin@ on je manijak pravi i pravo gradsko dijete dok si ti kopile koje je majka rodila na uskotracnoj pruzi usluzavajuci volontere na radnoj akciji u ono vrijeme!!!!!
Dobro došao Amidža na Asim Ferhatović Hase
TITULAA TITULAA SLAVICE SE TITULAA SARAJVOOO SAMPOIN GRMII CJELI STADIOOOON
JEDNO JE SARAJEVO I JEDAN JE TAN
moRe doc' ako obeca da nece maj'cu saraj'va strpat u pantolone
Amidžaaaaaaaaaaaaaa adžoooooooooooooo subotaaaaaaaaaaaaaaaa titulaaaaaaaaaaaaa
Zasp'o frajer
kad bi ga odvelo na Bilino polje, pitao bi "a koji su ovdje nasi?"
Nije mi jasno šta Tan ima sa Željom? Najskuplja ekipa PL BIH nije uspjela osigurati titulu do zadnjeg kola, a realno koliko su para potrošili trebali su se prošetati ovom našom slabašnom ligom. Ako misle da će lahko sa Slobodom onda se varaju. Ne sumnjam da će Željo dobiti zadnju utakmicu, ali sumnjam da će Sarajevo dobiti. Ovo je na kladionici izgledniji x nego kec
Vi cete ko fol dobit Celik i slaviti titulu u sred Zenice? Hahahahaha! Varas se Bgm. Sarajevo moze i izgubit pa opet biti prvak BiH jer Zeljo nema sta traziti.
Nećemo "mi" dobiti. Dobit će Željo. Sarajevo je nekad bio klub koji je imao karakter. Sad to više nije. Pun je nakih isluženih starohana koji neće da trče i koji niti cijene navijače niti klub niti vole ruku koja ih hrani. Šta god da se desi, neće biti do Čelika. Nije Čeliku srce kraj guzice. Da se razumijemo ja Sarajevo volim, Želju volim malo više. Na početku mislio sam da će se Sarajevo prošetati, a vidio sam samo jednu bezvoljnu ekipu. Volio bih da nisam u pravu, ali Sarajevo će i protiv Slobode biti jedna bezvoljna ekipa. A Čelik. Čelik je fin klub koji neće biti problem. Sarajevo nije zaslužio titulu, misliš li da bilo ko osim pitara misli da jest? ja u kvalifikacijama za Evropu više volim vidjeti 11 mladića koji ne znaju, a imaju želju, nego 11 penzionera koji možda znaju, ali sigurno neće.
Zar nije i vlasnik portugalskog Rio Ave?
Bujrum amidza
prodat će Adžo titulu, uzet na kladionici
Neka dođe dan nakon utakmice. I neka provjeri rezultate BH premierlige. Bosna je ovo i ovdje je mister Tan sve moguće.
dolazi maskota haahahahha
Vidi mu glave, jelde. PS Onako kod nas reaguje svaki primitivac na nesto njemu strano, a pozitivno.
Ovako ... ;o))
Da dodze i da ga popuse ,sreci nigdje kraja.