Filippo Inzaghi
0

"Mogao bih se vratiti već u aprilu"

Totalsport
Filippo Inzaghi i Jose Mourinho (Foto: AP)
Filippo Inzaghi i Jose Mourinho (Foto: AP)
Milanov 37-godišnji legendarni napadač Filippo Inzaghi gaji nadu da bi ove sezone još mogao zaigrati za ''rossonere'' i pomoći im u osvajanju trofeja.

Inzaghi je u prvenstvenoj utakmici protiv Palerma (pobjeda Milana 3-1) odigranoj 10. novembra u lijevom koljenu potrgao križni ligament i povrijedio menisk. Najgore prognoze govore da bi zbog toga neuništivi Pippo mogao propustiti i cijeli ostatak sezone. Ipak, vremešni napadač nada se da još nije rekao svoju zadnju riječ ove sezone.

"Ovu ću povredu tretirati kao i svaku prijašnju u karijeri. Bio sam u velikom naletu, pogotovo nakon utakmice s Realom u Ligi prvaka. No, s 37 proljeća na leđima, povratak je malo teži. Učinit ću sve što mogu kako bih se vratio još bolji!", izjavio je za Milan Channel.

"Povratak u julu? Ja se nadam da ću se vratiti već u aprilu. No, vidjet ćemo kako će se moj oporavak odvijati. Želim se vratiti kako bih s ekipom proslavio osvajanje nekog trofeja. Ove sezone smo vrlo jaki i svakako želimo nešto osvojiti", podvukao je napadač lidera Serije A.