Hvali bivšeg saigrača
2
Modrić zove Garetha Balea u Real Madrid
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' ga to zoves da imas skim pricati na klupi ? :D Meni nije dosadno, Baloteli je lud, Tevez me nista ne razumije pa ga stalno zaje.bajem :D
otiđite na realovu službenu stranicu ..pa pročitaj te izjavu o Modriću koju je dao Murinjo...jedini Modrićev hendikep što nije došao u real na početku priprema..već je do sad skupio više minuta u realu nego džeko cjelu prošlu sezonu.....džeko tek četvrti napadač...uskoro stiže Jovetić a DIJAMNT u Wolzburg..tamo mu je jedino mjesto sigurno u prvi 11..i naravno u repezentaciji.....zašto Portugal gubi u ovim kvalifikacijama..čuvaju se za baraž sa Bosnom..opet će im uvaliti 6 komada..
Nije isto sjediti na klupi u Realu i Cityu
puni pricate o modricu da sjedi na klupi, sta dzeko radi u city-u zadnjih 2-3 mjeseca ??
Meni nije jasno koga on zove u Real kad je na izlaznim vratima jer ga trener smatra promasenom investiciom , prije ces ti iz Reala vani nego tvoj pajdo u Real !
I ja zovem Jenifer Lopez da dodje ziviti kod mene u narednim danima bi moglo doci do transfera.Kako kaze spremna je za nove izazove.
Pa ima logike...hrvatski El Fenomeno je i uspio doć do Reala zahvaljujući Baleu koji je radio krvav posao za njeg u Totenhemu i pomogo mu da nabije impresivnu statistiku 7 asistencija i 3 pogotka po sezoni.... Druga stvar, na ovom primjeru je pokazana i dobrota izvornog hrvatskog naroda,koji iako zna da u Realu neće zaigrat i da će sledeće sezone završit na posudbi u Rayo Valecanu,doziva u goste svog prijatelja Gerija.... impresivno,nema šta.
jebiga balye vi sjedite na klupi u 3.bosanskoj ligi pa sutite hahaha
Da ima društvo na klupi..
Zove ga da ne bude najruzniji u momcadi
pederi
zove ga da ima s kim priacti dok sjedi na klupi
Jooooooj Lukaaaaa,mogu li i ja u Reaaaaaaal pleaseeeeee.....znam da se ti pitash,sredi mi toooooo....