Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos Benzema da ga usmjeri, pa da kelime i sehadet prouci i mumin pravi..
i da se osuneti
Malo se edukujte o temi, prije nego napisete neki clanak o tome. Hidzama ne pomaze samo kod bolova ili napetosti. Hidzama je najefikasnija detoksizacija organizma, jer se hidzamom odstranjuje sav otrov koji se stvara u krvi, od kojeg obicno i nastaju bolesti. A taj otrov u krvi nastaje, jer jedemo sve i svasta. Tako da se moze reci da je hidzama preventiva za mnoge bolesti.
E cuj otrov u krvi,buraz 21. vijek je saberi se.
Cudi me da kroatici nisu vec smislili ime za hidzamu.
ledjnokrvno cjedilo
Lupate gluposti ovo je od pro elektro masazera.
Još kad bi seljaci koji valjaju gluposti znali da je u Lici i Dalmatinskoj Zagori stoljećima bilo 60% muslimana, a u Slavoniji 40%. Modrićevi koji su iz zadarskog zaleđa su minimalno 200 godina bili muslimani 100%. Islam Grčki, Islam Latinski i Maškovića Han iz Modrićeve regije nisu došli od Marsovaca već od krvavo i nasilno pokrštenih muslimana.
Nisu ljudi bili muslimani, ali na odredenim podrucjima su zaosta vladale osmanlije gotovo 200 g. Inace, ti pokrsteni muslimani koje spominjes su prije toga naravno bili krscani.
Još da mu saliju strahu,i sklone sihre,bice u redu.
povratak islamu polako al sigurno
krv nije voda korijeni vuku sebi
Bas nam je drago kada krcanin nesto muslimansko radi. love it ...
E sad sam se najeo pasta carbonar. Tako i danci se smijeskaju kad ja halisem drago him ko i tebi
za mene to vise izgleda kao da su ga silovali van zemaljci....
Bujna masta😳.
Tamo odakle je Modrić su muslimani koji su pokršteni i sada ima džamija koje su pretvorene u crkve,povuklo čovjeka al to nije bitno,bitno je da je njemu bolje.
Nije hidzama nego cupping" - suha hidzama!