Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada, ali nikada gora reprezentacija nije igrala finale svjetskog prvenstva! Toliko je propao reprezentativni nogomet posljednjih 10-15 godina, nadam se da će Francuska sačuvati ugled ove igre i osvojiti titulu...
@IceBlue sad zamisli ti kakav je nogomet bosanske reprezentacije kad je ovaj nikakav. Ovo napisano je sve izvuceno na osnovu tvog komentara.
A Bosne nema na nogometnoj karti svijeta haha! Ne pomaže vam ni što kradate igrače pa vam igra nekoliko Hrvata u reprezetnaciji, doduše samo zato što u našoj nema mjesta za njih. Hrvatska u finalu!
FORZA FRANCE
Ma i da pobjede, finale je finale, srebro oko vrata! Nešto što vi lojavci nikad nećete osjetiti :D
osjetila ti je majka to nesto i eto okotila te tako maloumnog, bosna ti je kokijevka i starija od hrvatske, sta mislis sto vasi franjevci vole BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
1001 sala i šprdnja na Lukin račun od strane nepismene stoke. A čovjek izraste u trenutno najboljeg igrača svijeta!!!!
@mrtviTito Umri od patnje lojavi :D
Modric je virtuoz i genije, a ti sto mu kazes da je ruzan- mrs u Njemacku kopaj kanale radi nesto, p..da ti m....ina.
Ružni Modrić!
@frajko ružan te napravio, fake hrvat!
@100 Pati lojavi, nikad nećeš vidjeti Panjića u finalu SP, istopi se od ljubomore lojo :D
samo da se osisa 😊