Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i vi ste danima gušili ovdje da je Modric superstar
Neka se vrati u zrinjski na posudbu
Pjanic ono sto Mourinho trazi? Po meni je on nas najtalentovaniji igrac, isto tako omiljeni igrac, ali mali stvarno treba barem negdje 5 kg misicne mase stavit na svoje tijelo. Vjecito je u polupovrijedenom stanju, jos od kada ga pratim iz Lyona. U Realu bi ga slomili. Treba da mu porastu mudda da bude za Reala. Ali ne sumnjam da je dovoljno talentovan kao fudbaler.
@ 2011 ti ocigledno pojma nemas o fudbalu!!! kao prvo Ibrahimovic nikada u barsi nije igrao kao krilo i messi je poceo igrati na poziciji centralnog napadaca od povrede davida vile. kao drugo ne uzimaj u usta guardiolu, to je trener koji je postavio standarde i SAM se odlucio povuci na godinu dana..barsa ga ne bi otpustila ni za 20 godina..ja licno vjerujem da ce se on ubrzo vratiti u barsu..
Luka je oduvijek bio samo prosjecni igrac, ustvari malo vise iznad prosjeka, ali puuuno daleko od super igraca. Najvise u svemu ovome me cudi Mourinho koji je najbolji trener na svijetu u procijenjivanju igraca i njihovih kvaliteta. Ovog se puta zayebo i to dobro. Grdne pare je bacio za Luku, a na toj pozijiciji ima najboljeg ofanzivnog veznog na svijetu Ozila i ima Kaku kojeg Mourinho treba da probudi i to je to. Kakav Luka, kakvi bakraci...
@ Velez pa gdje ce se Ibrahimson uklopiti kad ga levat Guardiola stavlja gdje ne treba Messia kao CF a njeg kao lijevi Wg, i opet je nadavo se golova i u takvom rezimu,, gdje je taj guardiola sad nigdje ga, a sto se tice Modrica pa ni u Tottenhamu nije vodio glavnu rijec nego ga je pametni predsjednik Levy nahvalio tako da je klepio dobru lovu za prosjecnog igraca, recimo jedna Benfica ima na sredini dva tri igraca bolja od Modrica oni Argentinci recimo izmislili fudbal za njeg...nije Modric los ali da je superstar stvarno predaleko se ide
to što trazi murinjo od modrica je mogao samo svojevremeno DZEMP SMJECANIN
sta ima veze ako je pogrijesio mancini to redovno radi
Ti ocigledno nemas pojma o fudbalu.. Cuj Dzeko promasaj za City... Ako je 3 najbolji strijelac City-ja (Dzeko) iza Teveza i Aguera po tebi promasaj, onda ne znam sta nije. Pogledaj malo statistiku Dzeke, koliko igra a koliko daje golova, pa onda laprdaj po forumima.
ma kakav superman prije bi rekao da je so-kci-c ili supcic
@RobertoMancini Ne negiram ja kvalitet Barcelonine sredine, ali jedno znam sigurno. U sljedećem el clasicu duo Oezil-Modrć će im derat guzove !!!! I još nešto: šta ti pričaš bolan ?????
@grbo, da se razumijemo prvo, ne navijam za barsu, daleko im kuca bila.. ali druze, realno barsa ima najbolju sredinu terena na svijetu, sta pricas ti bolan?
Modrić je igrač tipa Fletchera iz MANUTD-a, koji ne zna lopte ali je pouzdan i pokoran, zato je trebao izabrati United, da ga tata malo nauči kako se lopta šuta pa onda da se kurči!
Trebo bi dovesti Yaya tourea iz citija.. al k u r k o nurko, imamo vise para nego svi vi spanci zajedno
I u mene komsija Hilmo kad hasha stavi lijevu ruku gore iako je desnjak. Ja kazem Hilmo kontra ruke brze ces uzhasati, ali nista, on haman tako naviko.
Nemam stvarno, al STVARNO nista protiv Modrica, drag mi je momak i to sve, al´brate mili, sasvim saaaaaaaaasviiiim PROSJECAN igrac, apsolutno, nista specijalno..... Nek Modric zahvali Bogu i dobrim menandzerima sto su ga uspjeli utopit u Real, nije mi samo jasno kako su prevarili Murinja....
Mislim da ovaj ko je pisao ovaj članak ne zna ništa o nogometu, a pogotovo o igri Reala sa Murinjom na čelu. Zna Murinjo, sigurno, koliko vrijedi Modrić, a još sigurnije zna zašto ga je doveo. Da ne elaboriram ovdje, reći ću ukratko. Zašto riskirati sa Modrićem protiv Barcelone kad ista već bježi 8 bodova?? Moralo se igrati na sigurno, sa provjerenom postavom. Naravno da Modrić nije supermen, ali je sigurno da on može ispuniti sve trenerove zahtjeve što ovaj od njega i očekuje. Neće proći dugo vremena kada ćemo gledati kako Modrić i Oezil rasturaju sredine svih najačih evropskih ekipa, pa tako i nazovimo \"famozne\" sredine kluba iz Barcelone. Živi bili pa vidjeli !!