Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka je uradio nesto sto niko nikad nije. Uzeo je sve nagrade ove godine. Sad mrzitelji valjda znate sta ce biti upisano?
Luka je uradio nesto sto niko nikad nije. Uzeo je sve nagrade ove godine. Sad mrzitelji valjda znate sta ce biti upisano?
Luka je sjajan igrač, ali nije zaslužio ovu nagradu. Trebao je to svakako biti neko iz francuske reprezentacije, koja je u finalu dominirala i nad Modrićem i nad Hrvatskom. S druge strane, ako je Modrić najbolji na svijetu, onda bi Real i bez Ronalda trebao i dalje vladati u Španiji. A znamo da nije tako. Kažem, Luka je sjajan, ali samo kad je iza leđa najboljim igračima.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Vidim ima ovde puno fudbalskih stručnjaka,očekuje vas blistava karijera,ja mislim da je vas pojedince trebalo pitat kome da se da zlatna lopta...hahahah ili možda ponudit kvotu u kladionici hahahaha....
@nini12345 zaradila bi kladionica. Ovi neki su toliki mrzitelji da ne mogu prevalit preko usta da je Luka najbolji.
Realno da pitas nekog u svijetu ili kod nas ko ne prati nogomet ko je Luka Modric,pojma ne bih imao,dok za Ronalda,Mesija,Maradonu itd..zna svako.
Najbolji nogometaš svijeta je igrao u Bosanskoj ligi.... Čini mi se da će prije Gospodin spasitelj doći na zemlju nego da se ovo opet ponovi... Luka kralju
sere mi se evo
sve si spomenuo a Mamica ni na mapi kakav god da je pomogao ti je to znas i sam https://youtu.be/35O_GBfl5P nije valjda da i Ciro laze majku mu nemam nista protiv tebe ali nisi u pravu i nisi fer .......ipak te neko na pocetku morao za ruku povuci u sve to i dalje gurnuti
Ovako čovek kad prvi put dotakne vrelu picu Kosovke devojke, prosto ne moze da sakrije odusevljenje.Žbun joj je zaista rudimentalan.
Jao nosonje, uhapsiti fotografa zbog nanošenja teške duševne boli obitelji Modrić.
najveca prevara i najveca sramota odkad postoji dodjela zlatne lopte....
Lik ne vjeruje sta je osvojio ..... isto kao ni mi
Haha koja lakrdija...
Činjenica da je bivši igrač HŠK Zrinjskog najbolji igrač svjeta samo potvrđuje da je Zrinja najbolji klub u BiH.