Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije krepo?
Ma kakvo sudjenje otišao čovjek na razgovor za pos'o u motorex
Viđen u Sarajevu! Al bio u bjeloj majici,pa neznam,jel podpisao za plave ili bordo!!!!!
bome...većina vas nema blage veze sa loptom
REALOV KLJUCNI IGRAC......OD VELIKE VAZNOSTI ZA REAL...
dobar je, ali nije kljucni igrac. ne,. ne, zna se ko je kljucni igrac u realu iz madrida
Meni je Modric drag igrac.Momak je na mjestu,sutljiv.Sto ne znaci da je glup,naprotiv.Drag mi je zbog svoje upornosti i ponizavanja,koje je prosao kao djecak koje je morao slusati na racun njegovog tjela.Iako,ruku na srce je ruzan ko pasce.A tako su ga i sutali,cak kod nas u Bosnu! Pokraj Srne iz Hrvatske repke,koji si zasluzuje veliki respekt.Oni ostali su vec u vecini ili seljaci bez zemlje,ustase,tetovirani pederi,....
Pa zar je teško objasniti njegovo nepojavljivanje ? Očigledno da su nekom dosadile vragolaste predasistencije malog čarobnjaka pa mu prporučio da ih proba primjeniti npr. u Zrinjskom.
pa bolje lopte ima avdija svrsajevic, koji igra u ajduku
Ma ja, dosadio Realu, hoće ga se riješiti, Benitez garant već zvao Pjanića na mobitel da ga dođe zamijeniti, zar ne? Ljubomora je gadna stvar. Znam da nije lako, al šta ćeš. Držite se.
Drop it like shit