Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj modricu, nas mire je za tebe igracinaa
fin je to decko - zelim mu sve najbolje
Luka ti si obični smetljar, vrati se u dinamo i suti
I ja sam uvjeren da bi ti mogao pruziti bolje partije, al decko, il pruzi odmah il idi kuci.. velikim igracima ne treba sto godina prilagodbe..
Prvo osmijeh, pa da ti keru odgovorim.Plata hahahahaha Raspitaj se kome je veča i ko je promašaj EURO 5-ice.Real je extra klub,šta je osvojio sem primere u zadnjih 10 godina?Modrič nikad nije bio fudbaler za te novce,on ide na posudbu 100%. Pogledaj realno,taj vaš mali derpe ,šta je on osvojio ????????????????NIŠTAAAAAAAAAA a Bosanac? Češka najbolji strijelac,Njemačka najbolji strijelac,Njemačka najbolji Tandem u Historiji njemačke zajedno sa Grafite-om.Man-City prvak Engleske,trenutno 5 strijelac.Jedini lik koji je TOTENHEMU zabio 4 gola u Istoriji Citya,dok je mali smonto igrao.Skuplji i vrijedniji od smonte 100% sagni se KLANJAJ SE KRALJU http://www.youtube.com/watch?v=176bNuD_cxI dovoljno?????evo jedan za kraj seljoberu http://www.youtube.com/watch?v=21VmgoZ2XoI ŠTA JE MALI LUKA SMRDO URADIO U EUROPI POŠALJI LUKE TI.............
Prosječnom igraču nikada nije bilo mjesto u Realu
Dobar igrac, ali prenjezan za danasnje zahtjeve kad se igra razbijacki nogomet. Bolje bi mu bilo u Italiji, gdje se dobar potez i asistencija jos cijene.
E moj skocimisu,da si barem superzamjena,ko ja u Sitiju!
Sjajan igrač,ali mentalno prenježan za fašiste iz madrida.MIslim da bi pod hitno trebao otići iz KLUBA PROKLETNIKA koji B-U-K-V-A-L-N-O JEDE ŽIVE LJUDE I TALENTE!!!
Ne možeš ti bolje. Nikad bolje nećeš ni moći. Jer ne znaš. Ti nisi promašaj godine, ti si promašaj desetljeća! Bilo je bitno oprati pare i tu su svi preko Nikija, Mamića, Židova Levyja, do Pereza, prezadovoljni. Klotz!
Gojkarin brat blizanac
On meni nikad nije bio igracina kalibra za real madrida i klubova tog ranga... on je za mene jako puno postigao s obzirom na talent koji posjeduje...neka se udara nogom u dupe...
gojko veličanstveni, takoreći...
prije par dana si izjavio da si odigro dobro po tvom misljenju a sad kad te proglasise fijaskom sad kao tesko u realu pa ti bi sa 28 godina trebo bit spreman na sve ako si igrac za velike timove ali ti to ocigledno nisi i nikad neces biti jer da jesi vec bi sa 21-22 igro u ligama petice ane u dinamu ocigledno su u realu shvatili da su grdno pogrijesili kad su te doveli pakuj ti kofere za moskvu kod bilica
Luka samo naprijed, uporni uspjevaju.