Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Transfer u Real Madrid je vec dogovoren, kad Parez i Murinjo kazu \"ovaj je nas\", onda je to gotova prica.
On trazi da ga puste otkako je dosao tamo.
...u vražiju ma.ter više i on i džeko, samo da ne čitam više medijske natpise o njima...mogu mislit kako je njima čitat ove nebuloze, kad ste vi novinari nama već na vrh qrca sa ovim člancima
je li on igrao u HRVATSKOM ŠPORTSKOM KLUBU ZRINJSKI
Aj bgt nemojte i vi pocinjat o njegovom precjenjivanju.. kakav real haha.. dosta nas hrvati terorisu velicajuci ga toliko, ne morate i vi.
ma kakav modric carina od igraca nece on nigdje iz totenhema dosao silas lojas volas u totenhem i stavio veto nema modrom mrdanja iz totenhema
malo manje ljubomore takodje (nebi skodilo)
Realnu nebi škodio jedan igrać koji je nadigrao Xavia i Iniestu nedavno. Napokon će i real imati nekoga tko se može s njima nadigravati.
Takvi igraci ne sjede ni na klupi Reala nego igraju za drugu postavu - malo realnosti nebi skodilo ovdje !!
najbolji igrac svijeta
zamiriće rvati ako bude ko reko da je taman za cibaliju
Oćel zrinjski dobit išta :D hahahah