Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al je de bruyne podera braco moja draga, ko iz PAM-a opucano
Šta je tu nevjerovatno? Sedam puta bogatiji, pa i sedam golova razlike. Dosadno i banalno. Zato i ne pratim fudbal, već samo umjetničko klizanje i UFC šaketanje.
Francuska je bogatija od svice 50x pa ih svica izbaci iz evropskog
City i liverpul igraju daleko najbolji fudbal u pl
Sto bi rekao nas narod gangbang
Bolje pobijediti 7 utakmica po 1:0, nego jednu 7:0. Odbit će im se ovo ponižavanje ekipe, baš kao i Junajtedu prošle godine (9:0), Liverpoolu (7:0)... Al opet i pored ovoga Liverpul ima bolju gol razliku... Gospodin Klopp stane protiv Junajteda jer ima respekta prema ekipama.
E kako Bogati ali eto nek ti bude