Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Njemacku, ali ako iko nema pravo govoriti da je neko "placljivko" i da folira onda bi to treba biti Muller...bolje mu je da nauci pucati penale...
@strašni dahija https://www.youtube.com/watch?v=P6nf4hdSwMg :)
ne kaže se plačljivko nego plačipička.....
Zafrka Bayern u LP svojim debilnim penalom, sinoc umalo i Njemacku. Neposteno bi bilo reci da nije dobar igrac, ali o nekim stavrima bi trebao malo razmisliti i popraviti prije nego se pocne baviti Chiellinijem.
I Muller je sve više počeo da me nervira. Kad krene da se krevelji sa onom svoj kretenskom facom tačno ti dođe da mu zvekneš jednu vaspitnu.
@derrvofinci- Sta pricas, ja ne znam da je Muller ikada glumatao. Robben je taj koji u Bayernu pokusava na prljav nacin doci do lopte. Muller je sasvim profesionalan. Dat ce on gol u 1/2 finalu ili finalu, to je covjek za velike utakmice. Sinoc je dobro igrao, pravio prostor za Gomeza. Muller je vukao na sebe dva stopera, a Gomez mucio Buffona. I da, Muller se nadavao golova protiv kompletne odbrane Italije. Poznat je on i Buffonu, i Chelliniju, kao i Bonucciju.Zato su ga posebno cuvali.
Dje max / marks da kaže kako sam najgluplji lik na kliksu , Nijemce pod hitno na doping kontrolu , Mileru se faca izobličila ko da je na heroinu a Švajni ko neki mutant džip iz RS-a sa golfovim amortizerima trucka po terenu.
eeee
Müller smijesanje isti je oliva.😂😂
moram rec da sam se dobro ismijo kad sam ovo vidio sinoc hehehehehhe
na koji mu jezik govori? njemaci ili engleski ili italianski?
Kmecanje juventina kao i u ligi prvaka poslije Bayerna.
Ta ce ovaj arijevac smrdljivi najodvratniji igrac sto ima. Chielini he za njega doktor u svakom pogledu.
Cijeli ovaj euro ove godine od pocetka je divljastvo
To Mileru kralju.