Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitaš li ti ovo Anele Hebiboviću,truhla tarabo?
lucani su udaljeni od cacka 20km.imaju 5000 stanovnika i stabilnog superligasa.cacak ima 100000 a borac igra srpsku ligu.uvek je mladost bila jaka,imala dobar skauting,uslove itd jer iza nje stoji namenska industrija milan blagojevic.svaka cast na ovom transferu.jos ostaje jos sezonu u lucanima.srpska liga izbacuje talente od kojih mnogi uspeju i postanu odlicni igraci.to je bitno
Prošle godine je Bayern platio 1.8 miliona € za Zvonareka iz Slaven Belupa i isto je ostao u klubu na posudbi. Imao je 16 godina.
felaini azurirana verzija
Nasa citava liga ne vrijedi toliko