Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A prenos u pola 9 i to snimak hh
Drago mi je sto se igra u Mostaru,ako vec A reprezentacija ne igra po drugim gradovima,fino je da igraju mlade reprezentacije.Bilo bi fino organizovati koju utakmicu i u Banja Luci,Tuzli,Bihacu,jer citava Bosna dolazi u Sarajevo i Zenicu da gleda reprezentaciju,bio bi red oduziti im se na neki nacin,bar mladom repkom. Bilo bi lijepo organizovati i neku prijateljsku utakmicu BiH u Mostaru ili Banja Luci,jeste da bi bilo potesko,ali treba pokazati da je i to Bosna i Hercegovina,a naravno i tamo ima normalnih ljudi,Srba,Hrvata i Bošnjaka,koji ce doci pogledati svoju domovinu,a ne praviti neki nered. :)
Jos jedan veleljepan stadion u nizu.
Gledaćemo snimak na BHT-u, a u 17:00 uživo atletika (na kojoj su samo 2 predstavnika BiH i koji će na teren tek u četvrtak).
Sretno!