Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponosan sam na to sto pratim ovaj klub
Poštovani Klixe, morate dozvoliti slobodu mišljenja svima. Ja vas cijenim, stoga budite demokracijski kao i do sada
Narod koji je doživeo Jasenovac, Jadovno, Jastrebarsko... je genocidan narod. Reče Englez koji je potamanio Indijance, Aboridžine, Indijce i Afrikance.
@Xg2club Da jeste, istina ali oni su to radili prije 100-200-300-400 godina kada su u svijetu bili osvjaci i najveca sila. kao sto su i ostali veliki osvajaci radili. Nacisti u NJemackoj nisu priznali ali obican narod se sesdeseti godina zapitao sta mu je otac radio u II svjetskom ratu. Samo jos srbi i hrvati slave svoje fasiste i negiraju medjunarodni sud. Ali fasisti su to radili prije 25 godina
Eto stigoše srbi u enciklopedije zločina i genocida . ponovo!!!
Svaka cast to bi trebalo i nasoj djeci u svim klubovima organizovati
Jel vas stid, smrdi. Smrdite po čitavom svijetu.
Neka svijet zna ko su genocidasi...