Reprezentativac BiH U-19
0
Mladi Ognjen Radulović na probi u Venlu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, kod po.tu.ri.ca je nastalo nešto, hahahahahaha.... Sarajevo su činili ŽELJKO Bebek, GORAN Bregović, DAVORIN Popović, ANTE Sučić, EMERIK Blum, IVICA Osim, MILJENKO Jergović, ANTE Škegro, DUŠKO Kuliš, SLOBODAN Kovačević, BRUNISLAV Marijanović, MARKO Janković (alias dr. Nele Karajlić), SAŠA Lošić, itd., itd. Vi ste bili smetljari k\'o što ćete i ostati, stoko jedna, džaba što ste sve rastjerali...
j
kako bola\'? Pa sta je sa Dodikom?! Umjetnik i glumac, nema veceg na Balkanu...
Pa eto do sada od nastanka tzv. R.Srpske u njoj nije ništa spaćno nastalo. Ajde Sopot jedan solidan bend i to je to kapak. Umjetnici, naučnici, sportisti,...ništa sve živ goljo do golje.
Ako je igrac radule nek igra za srbiju ako je kljusina daj ga mami i sestri
A ti mu ono dođeš ovoono glasnogovornik?
Ako šta vrijedi, igrat će za Srbiju, barem to se zna. Ako je kljusina, eto ga vama.