Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se nesto previse prosirilo medju mladim sportasima, neki je doping u pitanju, koliko ih je u posljednje vrijeme umrlo...
Nek ti je ragmet dusi,prerano si otisao
Koja tuga brate, samo 18 godina, tek pred njim život.. Golema tuga.. Sve ove iznenadne smrti su od napora kojim se izlažu današnji igrači, koji su robovi toliko miliona koji se obrću u biznisu kakvom je fudbal. Bila je negdje slika, gdje tačno pokazuje u procentima koliko se fudbal usavršio i koliko je zahtjevniji za igrače u svakom pogledu. Pa je tako samo trčanje i napori na mečevima poraslo čak 40% u odnosu na raniji fudbal.
I onda neko dođe i kaže da je Pele najbolji ikad, a tadašnji fudbal je u rangu našeg koji smo igrali po mahalama. Veliki su napori, očekivanja, pritisci i stres danas, zato što su toliki milioni u igri, nije se lahko izboriti s tim. Govorim općenito, ne samo za ovaj sport i ovaj slučaj. Također, može postojati mogućnost da je uzimao neke supstance, sve je to pod jednim velikim znakom pitanja. Ko zna.. Velika tuga, žao mi je iskreno.
@zlatniljiljan123 Sad će doći oni mufloni i reći "bio je ofsajd, evo ti link kao dokaz".. Postojao je ofsajd, ali to nije suština. Tad je fudbal bio smiješan. Ritam, dinamika, zahtjevnost i pritisak bio kao na svakom od termina danas koji igraš s jaranima. Ti danas da bi bio među najboljim na svijetu, moraš biti zvjerka, mašina, aždaha. Kakav Pele i pizde materine, on ne bi mogao ni lopte dohvaćati. Smiješno mi je to i porediti, a kamoli njega i jednog Messija..
Mozda je do trenera koji fizicki iscrpi igrace...zato treba redovno radit ljecnicki igracima
Ispostavlja se da mu ipak nije 18, vec 88 godina..