Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo sreće da se ovako neki "anonimusi" pojave i u rukovodstvu ove usrane države i konačno od nje bar pokušaju nešto napraviti. Svaka čast momcima. Kapa do poda!
E to je to,kad kazem djeci navijaj za lokalni klub,a ne za Barsu,Real,Mancester!Svaka vam cast momci i zelim vam sve najbolje!
Да би дјеца навијала за локални клуб, треба их и водити на утакмице. А не да их одведеш једном или ниједном.
Ako tesanj nemoze imat premijerligasa sa tako razvijenom opstinim I sa tolikim privatnicima onda sramota
Neka je sa srećom ovim momcima, vjerujem da će sljedeća sezona da bude bolja. Tešanj je na glasu kao jedan od jačih privrednih gradova u BIH, pa red je vala da i TOŠK bude makar u 1. ligi Federacije :)
Samo naprijed!
TESANJSKI OMLADINSKI SPORTSKI KLUB - TOSK
A gdje slovo š?
tekma kupa željo -tošk. senad žerić pomahnit'o kao i obično. pade u kaznenom k'o da ga je pogodilo pušćano tane. sudija ni mukaet. kamera prikazuje žeru, šakom zaklonio lice, raširio prste i viri na sudiju... to mi naumpade... hajde, nek' je sa srećom...
TOŠK ŽIVI VJEČNO!!!
Ovo je ispravan nacin da manji klubovi budu funkcionalni i da se nakon nekog vremena postigne stabilizacija pa uspjeh ka vecem rangu.Svaka cast momci!Manje suplje a vise rada i idemo naprijed.Trebali bi da budu primjer nasem drustvu.
na ovakvim principima pocivaju glubovi u njemackoj,desetak zaljubljenika istinski rade sate i sate volonterskog posla da bi taj klub funkcionisao
kralju kupi rukavice, vidis da vise farbe po rukama nego na ogradi :)
I jos da je hrdju malo skinuo , gdje bi mu kraj bio :D