Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se ovo zgurio ?
kakav Zeric frajer se sprda po treninzima ma djaba krv je to takav mu je i stari bio,mora skinuti kile,svi bi mi voljeli da Zeric igra ali ne moze..mehremic stresira navijace pojavom a o igri da se ne prica...ko muha bez glave..Adzem ga je guro kaze prevagu donese u napadu ali zato po dvije sanse protivnicima da
Za kakve pare igraju ovi kod Zelje i dali je redovna plata
Maminjo ce prodati sve igrace Zelje zajedno sa Gospom 🤦‍♂️ u paketu...
DOBEO NAM DOSAO VESELI!! SAMO JAKO NA PRIPREMAMA DA BUDES STARI! ZELJO DAJ 100% OD SEBE A NAGRADA DOBAR TRANSFER ;)
Ja kao Čelikovac sam se nadao da će za nas potpisati, ali jbg...Puno sreće i njemu i Želji, a nas valjda danas na presici malo turčin obraduje :)
Veseli, sve najbolje !!! Pozdravi iz Tuzle
Jel ovo Pjanketov stariji buraz
Neće ti nigdje biti ko u Slbodi ali hajde neka ti je sa srećom..
A Žerić ne valja? Sramota ... Draže mi je da igraju Željina djeca, taman nikad ništa ne osvojili ...