Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta velika, dobra je generacija bila. Sad Gojaka, Demirovica u A repku odma. A prtiti razvoj Menala, i jos par igraca. Steta.
daj Menala odmah a Demirovica prati.. moje neko misljenje je da je Menalo prepretalentovan i da ga sto prije treba "u vatru" Gojak naravno, on se davno i dokazao evo vidimo ga u Dinamu LP
@FIGO10 Menalo je u Dinamu jako daleko od prvog sastava, a ti bi ga u reprezentaciju.
Momci su se borili nisu uspjeli i ok.Samo ne znam ko forsira ovog golmana Trkulju..lik je ziva KARASTROFA!!...nisam goreg golmana na tv u zivotu gledao..
Neda se usranom do potoka :(
Menalo, Gojak, Demirovic zasluzuju poziv u A repku
Rumunci prvi wtff.. sigurno zasluzeno ali cudno izgleda.. mada danas svako Igra fudbala ..
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Nema discipline u igri, svako igra svoju igru. Selektor je zakazao što se tiče pripreme ove utakmice. Trebali smo strpljivo čekati priliku, a ne nadigravati se sa portugalcima koji su bolji tehnički od nas. U prvoj postavi su morali igrati Hadžiahmetović, Šerbečić i Menalo. Golman Trkulja očajan, nije moguće da nemamo boljeg od golmana iz seoske lige rs-a. Raduje činjenica da imamo par ekstra igrača kao što su
Gojak, Peco , Demirović i Šerbečić , njih četvoricu bih posebno izdvojio , iako su i ostali dobri , vidi se da znaju s loptom.
ERBEZ - MUSA - MARINOVIC TOTALNI NEUSPJEH SVIMA OTKAZ
Bas me cudi,pa gdje cemo mi igrati,pa mi smo rupe nevidjene
Steta jer je ova ekipa mogla jos toga dobrog da pokaze.Steta i sto je Malkocevic odstupio bas u najgori vakat. Ipak mislim da pred ovim momcima stoji blistava karijera i samo glavu gore
e glupane
Vidi se nakraju da savez nije zaintresiran da u 21 igra euro i SP.
DOKLE GOD IMAMO OVE ERBEZE , SLAVENA MUSU , MARTINOVICA NEMA TU NAPREDKA PA VIDI OVE U 21 VISE OD POLA NE IGRA U KLUBOVIMA A O KVALITETU TRKULJE , PECE , KADUSICA HAHAHA LONCARA DA NE ULAZIMO U DISKUJE BEZPOTREBNO JE TI IGRACI NISU ZA PREMIJER LIGE BH A KAMOLI STA VISE A MORAJU IGRATI ZNA SE ZASTO . TREBA RASTJERATI OVE SADASNJE TRENERE I DOVESTI STRANCE
Peco strašan igrač , šta si ti gledao ... to da nemamo trenera kako treba je istina , ali ima par igrača koji su vrhunski potencijali
Sad Marinoviću kupi prnje i doviđenja . Tebi je jasno postavljen cilj u ugovoru PLASMAN NA EVROPSKO PRVENSTVO . Jesi li ga ostvario ? NISI . Jesi li u ugovoru prihvatio i rekao da možeš ostvarit taj cilj ? JESI , a jesi li ? NISI . Hvala lijepo i doviđenja .
sto si se uzbudio toliko. nije uvijek do trenera, kad nemas igracki kadar kako valja, dzaba ti sve, ne znam ko da bude trener, na kraju dana igraci su ti koji ganjaju loptu na travi.
MARINOVI-ERBEZ A MUSI POGOTOVO , ONI POZOVU ONE KOJI DOBRO PODMZU I ZATO I JESMO GDJE SMO SAD NULA BODOVA
Eto konačno se završi i ovaj cirkus , kolika je samo euforija bili koliko smo se uzdizali , a na kraju kao i po običaju još jedan poraz i neuspjeh . Srbija i Hrvatska se logično plasirali , nama preostaje samo sanjat , ali eto možemo se i hvalit kako smo navodno odigrali uspješne kvalifikacije , ali mi nikad da shvatimo da je cilj pobijedit rat , a ne bitku . A rekao sam Portugal nas je jednom podcijenio i neće više .
I još jednom se pokazalo da mi apsolutno nikad nismo bili sposobni pobijedit kad je najpotrebnije nit smo to ikad uradili ni u jednom sportu .
ALI TRENERI SU SE OPARILI BOLI NJIH RACKU ZA SVE