Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.ebeš utakmicu gdje nema tuče navijača
Hvala BHT-u na prenosu SP u atletici, dok naše repke (i košarkaška i fudbalska) igraju. Mislim da su većini važnije te utakmice nego kako Isinbajeva osvaja zlato. P.S. : nemam ništa protiv atletike, al' uvijek postoji nešto bitnije.
CEKAMO DIVNI BHT1 DA NAS POCASTI SNIMKOM OD 20:45 ..ZATO PLACAMO PRETPLATU
BHT daje snimak oko osam, koji će mi snimak kad znam rezultat. Koji ću k gledat kad nisu u stanju prenositi tekmu uživo. Ne oni su nama dali kraljicu sportova iz guglšpinatšmercingena!
A mi želimo da gledamo bosansku kraljicinu djecu
'ta mi ti papčino iz vukojebine govoriš da sam papak. Atletika me može zanima samo ako se takmiči neko iz BiH, pošto nije tako 'ta me zaboli kar'na za atletikom!
Molim Vas odajte priznanje klixu na ovim mnogobrojnim slikama iz suncanog Mostara. Toliko o Vama kao profesionalcima koji se bave novinarstvom.