Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E stvarno više i Đoković i PCR i jel prebolovao ili nije, jel se vakcinisao ili nije. Odvadite više ima ozbiljnijih tema
Srpska posla, još se ovi stranci pitaju “kako”. U Srbiji možeš dobiti potvrdu kakvu hoces i za šta hoceš. Siniša Mali diplomu sa doktorata falcificirao a ne jedan pcr u Srbiji
moć piramide sunca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još jedan je bio negativan, a sada pozitivan. Govorio 100 za jednog
Vi ste bili i ostali negativni
Hahah cuj uvrede bili i ostali negativni. Pa da je Bog, nema pravo izmisljati falsifikovati testove, ako bi mene kao nevakcinisanog vratili i uhapsili zbog falsifikovanja trebaju i njega. Sta je to on posebniji od nekog?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naravno da je stela, zar je iko mogao i pomisliti da je nekakva greska u sistemu!?
Srbadija opet pokazala svoj primitivizam. Melburn smrdi po opancima neopranima, jeftinoj rakiji brlji i salami podriguši. Opanci, kokarde i šumadijsko kolo. A što se Đokovića tiče. Naravno da je slagao.
U Srbiji kao i u Bosni za 20 eura mozes kupiti potvrdu da si se rodio na Marsu, da ti je otac Aleksandar Makedonski. Za malo para kupis sve 🤷‍♂️
Vraćaj stoku u njihov tor.
Pa sta ocekujete od srbendi, njihova specijalnost je laz i prevara, na tome su i nastali
Srbi neposruju pravila to je problem, e nemoze svukuda tako
Vucic mu izdao certifikat! Ista je on sorta ko Vucic. Lazov, bezobraznik. licemjer, neko ko uopste nevodi racuna o drugim ljudima. On je pravi primjer srpske politike danas. A NAJGORE u svemu su nasi kreteni koji ovom lazovu daju podrsku! FUJ Pjanicu dotako si dno dna
Smarate jbt i pravite se budale. Naravno da su mu napravili lažno pozitivnu potvrdu kako bi otišao da igra Australian Open, jer čovjek nije vakcinisan. Pa šta? Koga je ugrozio ako svakako moro radit pcr test pri ulasku. Jbt u kojem fašističkom i diskriminatorskom ludilu mi živimo.
Da je pošten lažirao bi potvrdu da je cijepljen.
Ova reakcija najbolje govori do koje mjere smo postali korumpirani i kako se srozao moral i moralne vrijednosti da ne vidimo sta ne valja u ovoj cijeloj situaciji. Bas me briga da li je Novak vakcinisan ili nije. Ali, ako je ovo sve tacno onda su zvanicni dokumenti falsifikovani. To znaci da ce svima ostalima to predstavljati problem ako se izgubi povjerenje u dokumente/potvrde koje se ovdje izdaju.
DOSTA JE VIŠE OVE TEME IMATE LI STA PAMETNIJE DA PIŠETE
NOVAC, MONEY, LOVA, BREAD, SOLDI. Jedini pasos koji mu treba, jedina dozvola za sve!
Hahaha, stranci iznenadjeni, jer ne znaju jadni s kim imaju posla. Nek pitaju svog visokog predstavnika, nek im malo objasni.
Novak Đoković sigurno igra na turniru...Australijske vlasti popustile pod pritiskom protestanata uz (2)harmonike sajkace, kokarde...idemo Nole sa BiH negativnim ionima na krov svijeta.
Šup*ina
Para vrti gdje burgija ne može...
Lazu, varaju, muljaju. Dobro poznata prica. Pa lik za period za koji tvrid da je bio zarazen proveo barem 3 dana sa dosta djece po raznim dogadjajima. eno index je prilozio fotografije. Ili je sasvim lud i nemaran prema tudjim zivotima ili nije imao koronu?