Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te kara da mu odmah popusim.
jest dobra svaki joj dao
PRELIJEP JE
Andrea dušo,rado bih ti ušo,a što se tiče mister Otera,nek mu ga p.e.d.e.r ronaldo utjera :)
Pa ko sad koga dočekuje? xD I ko je koga doček\'o? Ovdje se ne zna ko pije, a ko plaća! :|
E ja mistera i g.o.v.ana
Uoči večerašnje druge četvrtfinalne utakmice Kupa kralja u kojoj Real Madrid dočekuje Barcelonu, u prethodnom duelu Barcelona bila bolja rezultatom 1:2 \" Ovdje ne vaze pravila domacin gost. (NAPOMENA)
Ovo je za tebe : http://www.ultrateck.net/img/sows.jpg
e moj real na sta si spao da se i manekeni sprdaju na vas racun..
to mali samo tako HALA MADRID
kako bih se ja volio sevati sa njom...ih
vala za alvesa mozes sve reci, ali da je veliki covjek nikako ( ni u kojem pogledu)
Dobra koka i od dobra soja...
ja sam navijačica reala, ali mi se sviđaju igrači barce, sve ženske se furaju na ronalda, super je igrač, ali je previše pederast, meni se sviđaju alves i busquets, zgodni su, dobri igrači, i veliki ljudi
@ ja - nekako sam uvjeren da mala zna i o nogometu i o svemu drugom daleko više od tebe, papane smiješni p.s. Xaviju danas rođendan, ja da sam halista ja bih se prepao ;)
Jel\' te to podojila pa znaš ?
PJEGAVE JOJ SISEE