Hoenes iskritizirao Džeku
0
"Mislio je samo na odlazak"
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crkni švapski gmazu malo je falilo da mu uništiš karijeru kobasičaru njemački!
supcina mu nabio nenormalnu cijenu kako ga niko ne bi kupio i uz to mu ubio volju za fudbalom...seronja svapski...krajnje je vrijeme das e prestane vise pisati o dzeki...pretjeraste
@jasno SVAKA ČAST ZA OVO MAJSTORE !!!!! kolko vas menađer placa po komentaru? provaljeni ste ba.....hare ba, imal tog šejka ba, opererl se šta hahahah a joj što se ismijah nećuneću dijamaaaaaaantnnntttteeeeeee
Dzeko igra prvu utakmicu za City u Subotu. Ali povratna utakmica u FA Cup protiv Leicester (18 januara) nemoze igrati javlja stranica Manchestera Cityia.
dajte nam izvorni link da im kazemo rijec- dvije! jos bi idiot glumio zrtvu!
Dzeko je bio tuzan zbog ostanka, ali je opet i takav bio NAJBOLJI igrac Wolfsburga. Ljetos kad su ga prisilili na ostanak, nikoga u klubu nije bilo briga je li sretan zbog toga. Trazili su da ostane, da zabija golove, nisu trazili da bude sretan. On je ostao, zabijao golove i nije bio sretan. I sad kad su zaradili na njemu kao ni jedan klub u Bundesligi, opet ne valja. Traze alibi. Da je ostao bio bi kriv, sad kad je otisao opet kriv. Sram vas i stid bilo, boljeg igraca i covjeka Wolfsburg nikad nije imao, niti ce imati.
zacepi cogane, za njega si dobio 32mil ojra, nikog aneces moci tako prodati
ISTINA: Džekin transfer platio je Silajdžić parama iz donacija (gdje nesta 8 milijardi hahahaha)...a šeik vam je haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... razlog je da se skrene pažnja patriotima s rasturanja domovine. ZAPAMTITE : džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. sad znate zašto ga 6 mjeseci niko nije htio. kad ćemo otvoriti oči???? mediji uključujuci SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića (silajdžića) da promovišu sve..
Edin Dzeko...Ti si ponos nacije! Mi smo Zeljini, Dzeko je nas!
\"Njegovi nastupi, trkački angažman, govor tijela sve to nije bilo na zadovoljavajućem nivou.\" A i takav je Dzeko bio najbolji igrac Wolfsburga ove jeseni i postigao 10 golova. Ehhh rumenko moj...
a ti si mislio samo kako ces ga utopit za dobru lovu nezhvalni majmunedzeko dijamantu sretnooooo
Dzeko i kao takav opet ti je bio najbolji igrac u ekipi. Idiote celavi, nije on bio tvoj problem, problem ti je suplja odbrana kakva se dugo nije vidjela u fudbalu. Hvala Bogu pa tvoju glupu facu vise necemo gledati, jer nece vise biti vijesti o tvom klubu sad kad nema nasih. Mrs stoko idiotska.
Pa šta su mislili da ga drže u kafezu i bez izgleda da igra kako i koliko može. Bravo Edine neka si se kotarisao ovih a puno su zaradili na tebi i to mi je žao a ti vrijediš još više.
ide sou na obn-u sa dijamantom gdje se trazi \"Bosnias next Edin Dzeko\" pa bujrum prijavite se ili cu vam usta razvalit!
namazan je naš DZeka
Džeko voli u anus!!!
ovaj henes je pajser zesstki.. nigdje nikad uspjeha imao nije.