Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna pjesma tj...tekst Cristianu o njegovom mastanju o tituli a kaze...SANJAM TE SANJAM SKORO SVAKE NOCI SAMO SI TI U SRCU MOM.....NOCAS MI SRCE PATI NOCAS ME DUSA BOLI TESKO JE KADA OSTANES BEZ IJEDNE TITULE I JOS SAAAAMMM...eTO CRISTIANO MOZES SAMO PJEVATI O TITULI...
sta je ljubomorni papci, mozete mu samo zavidit kapa dole majstore!
Glupi novinaru, taj komentar \"Ronaldo najbolji nogometas danasnjice\" zadrzi za sebe, jer svi dobro znamo ko je aktuelni najbolji nogometas danasnjice.
PEDERCINO MOZES GA TI CUCLATI CRNCUGI!
PS. denise das da ti sipu racku ? please?
@Denis U pravu si,ne znam što su toliko navalili na čovjeka,a on posljednje 3-4 godine među trojicom najboljih igrača svijeta. A ovo,van terena,svaka mu čast i za to, jednostavno ima harizmu. I idol je mladim ljudima i tako treba da bude!
@Bosančeros hahahaa jadnice, pazi kako rpicas o najboljem igracu svijeta
oj jest zin\'o ko pes..hahha
OVAJ MAJMUN GORE JE GOTOV i U realu I VAN NJEGA.SJENA BEKAMOVŠTINE SE DUBOKO NADVILA NAD NJIM I VIŠE SE EKSPLOATIŠE U REKLAMNE SVRHE,NEMA TU VIŠE NI FUDBALA NI FUDBALERA.OSTAĆE SAMO JEDAN OD MNOGIH KOJI JE POLETIO U real ZA PARAMA I SLAVOM A ZAVRŠIO KAO NOGOMETNA KURČEVA FUTROLA.UMRI FIRAUNE.
@Sa potpisujem I jos nesto Barca vas je razvalila u dvije tekme. Niste im mogli pera odbit i sad se uzdate u druge, a ja igracina i govana.......
Manje pricaj Cristiano