Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je jedan HSV.
Wolf je najgora ekipa u pocetku bundeslige, zele na proslogodisnjoj slavi opet sve igrati, a svi ih procitali....ako ovako nastave eto ih u drugoj lizi do godine, ako Bog da.
Nastoji trener da mu srusi karijeru,najzasluzniji je za prvo mjesto i ligu prvaka i sad ce sa klupe da bodri svoje,aferim VEH eto vidjecemo utorak...
Joj Misketa i golcine!!! Svaka cast majstore!!!
ma bice oni opet dobri. prvo moraju u glavama da rasciste da jos uvijek nisu prave zvijezde, treba jos puno dokazivanja i ja to ocekujem. IBISEVIC I DZEKO GO TO THE NEXT LEVEL!
Brod tone a Džeki je sad kasno da iskače!
Zelja mi je samo da ibisevic proradi.Onda nam nema ravnih
Ibisevic asistirao kako sam ja cuo...
pa ljudi wolf... je izgubio
bravo dzeko, dok nije usao na terenu je bila samo jedna momcad ito leverkusen
tako je dr. miske :)
Bravo Misimovicu!
Bravo Misimoviću!