Nogomet
0

Misimović spremio iznenađenje za bh. osnovce

Sarajevo-x.com
Za prijateljsku nogometnu utakmicu između reprezentacija Njemačke i Bosne i Hercegovine, koja će se održati 3. juna Zvjezdan Misimović, uz podršku njemačkog telekomunikacijskog operatera FONIC, pripremio je veliko iznenađenje za bh. osnovce i njihove nastavnike. Dvadeset njih koji osvoje nagradu putovat će na ovu utakmicu.

Pobjednička škola će otputovati u Frankfurt, obići turističke atrakcije ovog grada, a vrhunac nevjerovatnog putovanja je navijanje za reprezentaciju BiH na stadionu u Frankfurtu.

Ovo nevjerovatno putovanje je omogućio FONIC, kako bi podržao svoju omiljenu nogometnu zvijezdu i iz želje da pomognu razvoju sporta koji je toliko bitan djeci širom svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Samo takmičenje je veoma transparentno i održat će se putem Facebook profila "Fonic Misimović" od 4. do 11. maja 2010. godine. Svaka škola koja je aplicirala za učešće će izabrati najvještijeg učenika, koji će izvesti nogometne trikove. Škole trebaju svoje video snimke postaviti na Facebook profil, a žiri u sastavu: Zvjezdan Misimović i predstavnik FONIC-a će izabrati pobjedničku školu 14. maja.

Dvadeset učenika pobjedničke škole će u pratnji pet nastavnika krenuti na četverodnevno putovanje od prvog do četvrtog juna 2010. godine, što će biti putovanje za pamćenje.