Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mama ti je mogla do kloca svratit
Misimovic je Del Piero za Diega
referendum ce bit pa igrao MISKE za dinamo ili ZVEZDU
Ne vodite malog četu iz majčice Rusije, neka ga gore među svojima. Hvala za dislike s.toko zatucana, zato i jesmo tu gdje jesmo što nas svi vuku za nos kako hoće.
pa nije poludio da se vrati, dinamo je deset puta bolji klub od wolfsburga, ovo su gluposti i izmisljotine
Jadan ne bio...nisi ni trebao ici iz wolfsburga
Radovan Karadzic stari prasac!
Aleksa vrati se! Skuvala sam ti pastasutu.
ja sranja i portala,jedni kazu vraca se jedni ne vraca se,hajde se prvo dogovorite......
E, MOJ DULE :-)
jos mi nije jasno zasto Misimovic nije nastupio protiv Portugala
SALTAJU GA KO TETRJEBA
fakat sto rece ovaj iznad daaj srbi razgulite i sa komentara i sa sarajevoxcom stvarno ste dosadni i imam osjecaj da ovo jedan lik pise jedan mali isfrustrirani srbcic koji usljed neodrzavanja referenduma svoje jadne komplekse lijeci vrijedjajuci 19-tog najplacenijeg fudbalera na svijetu kao i sve sto ima veze sa BiH..
alaa mi sranatikose svaka ti je ko u alije ! ha ja !
ej vi bosanski pravoslavci sto s.e.r.e.t.e ovdje o dzeki i misketu, da ste srbi ko sto tvrdite ne bi citali i pisali po bosanskim forumima nego po srbijanskim portalima i forumima!
kad vidis da me tvoja mama strpala u usta onda se pocni i ti baviti sa mojom mamom do tada se poklopi seljacino jedna