Dynamo-Rubin Kazan 1:1
219
Misimović ponovno strijelac
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve bolan misketov go ima veze sa djokovicem, crncima, pasalukom..sta ti je bolan?! Pa isti si ko oni, reci bravo miske majstore i to je to. Sto se opterecujes, uce li te sta u skoli i kuci drugo, ili ih ti brukas.. Pusti to, fudbal je ovdje tema.
Miske kapitenu nas!
ko u dane iz Wolfsburga
majstor ostaje majstor.ma kakav majstor miske je velemajstor.ovo je bilo u stilu mesija.
zabi ga majstorski. steta sto se povrijedio i ranije napustio mec. srecom nije nista ozbiljno.
BRAVOOOOOOOOOO MISKE KRALJU FUDBALA,MA ZNAS TI TO SAMO KAD HOCES ;).SAMO TAKO NASTAVI, JOS CE SVIJET FUDBALA O TEBI DA PISE!!!SRETNO LEGENDO!!!
SUPRIŠKA, NEDAJ SE MISKE POKAŽI DA TE TREBA RESPEKTOVATI.
FANTASTIČNO !!! TAKOZVANO \"LOBIRANJE\" ;))))) :D
ibisevic,miske,salihovic redovni strjelci,,,bravo momci...
Bravo Miske kralju. Nek si ga dao a da nije iz penala!
jaci je od mene tita mi! a djokovic mu ladno dudla, ono ovo s reketom ne bi mogao:D
bravo miske legendo
bolji od Đeke xD
svaka cast , MISKE !!!
ja sve nešto kontam da ovi sa portala, u nedostatku komentara, ubace koji svoj tipa ovog pašaluka da bi bacili kost među čitaocima...
Ponovno?