Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@bolo Stas ti,glup si ko k... Miske legendo,uvijek si bio nas najbolji reprezentativac.Respekt ostalima,ali tvoje umijece se ne moze mjeriti sa ostalima.Apsolutni vrh! SRETNO!
Da ga je taj glupi i ludi trener prije pustio da igra, Dinamo bi u ligu prvaka. Miske je car. I ja se nadam da će negdje zajedno zaigrati Miske i Dijamant. Bilo bi sjajano kad bi nam prikazali na nekoj našoj TV njihove golove i briljantne igre iz repke i Wolfsburga. Malo fubalske uživancije.
Miske i Dijamant ce opet da haraju. Tandem snova. Steta sto su se razdvojili...
MISKE ZA KAPITENA REPREZENTACIJE zar tebi bolo stari nije iskljucio internet
evo nekog, doduse slaijeg videa Dzeksonovog dizanja trofeja : http://www.youtube.com/watch?v=KSClo3dLRw8
Šta će Miske, okretan ko FAP.