Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Misimovica sto trci, nadam se da ce i za repku ovako !
Bravo Miske
Braćo Bošnjaci ovo je naša pjesma koju svaki Bošnjak nosi u srcu: http://www.youtube.com/watch?v=m9aQIbZgfPI
To Miske Srbine!
pasha ajd ti laganim skokom od.je.bi do svog Sandjaka. Ne zelimo te ovdje.
Jeste u pravu si. Sve je to tacno, ali po istoriji koju su pisale Sandzaklije.
Miske je vratio formu, čestitke za gol. Ali moramo priznati da je od svađe i zapostavljanja od Hagija u Galati Miske izgubio formu i da je u Dinamu uglavnom sjedio na klupi do prije par utakmica. Ali u zadnje vrijeme je vratio formu i to se odmah vidi na minutaži,učinku i golovima. Nadamo se da će zadržati dobru formu i zdravlje a o njegovim igračkim kvalitetima niko i ne sumnja. Činjenica je da je Miske odličan igrač ali je isto tako činjenica da do skoro nije bio u formi. Ne slažem se s onima koji kritikuju Sušića koji je primjetio isto što smo mogli primjetiti i svi mi a to je da Miske nije u formi. Još jednom čestitike za Misketa, samo tako nastavi.
pepe j.e.b.o ti PAPE mamu I KOMPLETNU FAMILIJU
Uff braco a ja se bio uplasio da ne mozemo do Brazila ama bas nikako!!!Sad se ne plasim vise nikoga sa ovakvim Misketom i Vedom!!!Bravo legendo i samo naprijed,nisi ti jos izrekao svoje posljednje rijeci na terenu.Volimo te i trebamo te legendo!!!!
Doktor!
znaci trebamo prvo zebe izbaciti iz bosne, jer ne znas povijest vlasitte zemlje a da znas znao bi da je sandzak bosni donio kraljevsku krunu idi rokni se moronu serbski
miske kralju uljepsao si mi dan, a srblji famflajte ga nasem misketu XD
nas najbolji fudbaler! vazda bio! bravo kapitenu!
Treba cistku napraviti u cjeloj Bosni. Vratit sve sandjaklije i siptare tamo odakle su dosli.
Kakav je ovo hadalj u odbrani, kad ga je Miske pretrčo :) Bra\'o majstore
PEISKUSNO I ELEGANTNO !!! BRAVO MISKE !!! ;)))
Miske KRALJ APSOLJUTNA 100%