Nogomet
1

Miše: Zadovoljni smo uvjetima u Međugorju, igrači rade odlično

FENA
Nogometaši Viteza nalaze se na sedmodnevnim pripremama u Međugorju, gdje bruse formu pred nastavak prvenstva.

Vitežani su izuzetno zadovoljni uvjetima za rad, kao i prijemom. U prvom pripremnom ogledu igrači trenera Ante Miše upisali su visoku pobjedu rezultatom 5:1, nad ekipom Brotnja iz Čitluka. Strijelci za Vitez bili su Smriko (2), Dedić, Isaković i Livančić.

"Primljeni smo super, smještaj je vrhunski, radimo u uvjetima koji se samo mogu poželjeti. Na utakmici protiv Brotnja, slavili smo pobjedu 5:1 i vidjelo se dosta pomaka od utakmice s Rudarom iz Kaknja. Izrotirao sam sve igrače u svakom poluvremenu po deset igrača. Ako je vjerovati prvom dojmu, Isaković je u ovoj utakmici pokazao kako će biti pravo pojačanje", kazao je Miše.

Miše je zadovoljan kako su njegovi igrači reagirali u ovom susretu, iako smatra kako mjesta za napredak još uvijek ima. "Za razliku od naše pripremne utakmice s ekipom iz Kaknja, ovoga puta protok lopte je bio puno bolji, brži, s manje grešaka. Momčad je bila dobra, nismo stajali široko, svi su igrali obranu, a u završnicu smo dolazili s pet-šest igrača. Vidio sam puno dobrih stvari, jako dobro je odigrao i mladi Livančić, koji se sve više nameće za prvih jedanaest.

Ipak, u nastavku priprema pokušat ćemo ispraviti i neke pogreške, koje smo uočili u dosadašnjem dijelu. U srijedu igramo s jednim ozbiljnim protivnikom, s ekipom Čapljine, gdje će već neki igrači dobiti veću minutažu, a neki malo manju", rekao je Miše.

Nogometaši Viteza svakodnevno marljivo rade, a u subotu navečer bi trebali biti u Vitezu. "Jutros smo odradili jedan izuzetno težak i naporan trkački, kondicijski trening. Igrači zadatke obavljaju s osmijehom na licu i to me posebno raduje. Nakon utakmice sa Slogom iz Ljubuškog vraćamo se na nastavak priprema u naš Vitez", zaključio je Miše.