Sutra se priključuje ekipi
7
Mirza Rizvanović u Olimpicu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas klub se zove Brastvo a ne Gracanica, Gracanica je grad u kome se nalazi taj klub, malo vise se informisite kad o njemu pisete jer on stariji 50god od Olimpica a o njemu sve znate.
Covjek je doabr igrac pozrtvovan , sam je unistioo Slobodu prolazio ih redom trci kao simplon , igrao beka vecinu sezone , zatrebao nam napadac protiv Branitelja lik zabio tri komada i dvije asistencije hladan kao spricer je u realizaciji :D
za r je ovaj ziv jos uvjek
zar Olimpic nije sad najmladji tuzlanski prvoligas?Bio je sarajevski pa gorazdanski a sad je TRENUTNO tuzlanski dok Gracic ne skonta neko muljanje u nekom drugom gradu,mjestu,selu ili gdje vec.
Hahaha pa utvrdiste li kako se zove taj gigant iz Gračanice, Gradačca, čega li već.
Nikad cuo za ovog! Vjerovatno su ovu vijest pokupili sa CNN!!
Greska moja mala, al ja sam iz Gracanice i znam vise o klubu od ovog novinara 100%
Nije Brastvo nego Bratstvo, nemoj ni ti kad ne znas !
Najjaca vijest,,,dvije recenice "!
Strašno pojačanje. Između Reala i Olimpica Mirza je (naravno) odabrao Olimpic.