Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari i vasi transferi..Odyeb'te vise !!! Tino u Veroni,Avdija u Leicesteru, Pjanic u Barceloni,Dzeko u Juve, Vranjes u Man Utd..sve vam tacne informacije,100% vam vjerujem,samo tako nastavite !
koji novinari :)
Jojj...blizi se zimski prelazni rok... Jadni Dzeko, Pjanic, Begovic... sada ce ih novinari slati iz kluba u klub kao kakve kurve :)
Ima da im se štuca cijeli januar :-)
davno se o tom' pricalo , ali nista od toga iskreno
koga oni ne žele
amin!
Zasluzijo je dosta bolji klub od Stoke-a
Ovu priliku koristim da se zahvalim od srca Klix.ba zbog nemogucnosti komentarisanja nasim Dusmanima u clancima o nasem Prvom Predsjedniku Predsjednistva Rahmetli Aliji Izetbegovic. Treba zabraniti komentarisanje o Vjecnim Legendama naseg Bsnjackog Naroda jer znamo koliko ga mrze oni kojima je Aljo Rahmetli podario slobodu i Entitet i ne samo oni nego i domaci izdajnici Autonomasi Babina bagra Chetnicka.
Je.bo te čitav entitet ! Koja je to sloboda o kojoj ti govoriš?
Alija je najveci izdajnik kojeg je Bosna ikad imala; sjesti za stol i prepisati pola Bosne dusmanu koji je predhodne tri godine rusio i palio, punio grobnice bosanskim narodom je tragedija. Na njemu se je trebao izvrsiti atentat po povratku is Deytona. ON JE NAJVECI IZDAJICA BOSANSKOG NARODA!!
Ove iste priče bile bile prije svjetskog pa onda nakon i sad opet.
11 godina od smrti najveceg krivca za rat u BIH
Apokalipsa, zaštekala ti traka, čitavo jutro se ponavljaš.
mujo, koliko god puta ponovio malo je u odnosu na zlo kakvo namj priredio
Our Proud
Did you mean 'Our Pride'?
Nisam ja tu da meanam :) bolje da sam napisao nas ponos,ovako ti dobi vise lajkova :) all the best
PRIKAŽI ODGOVORE (1)